Acasa MagazinLife Iris nu va mai celebra aniversarea pe „Naţional Arena”

Iris nu va mai celebra aniversarea pe „Naţional Arena”

scris de Laurentiu Banches
19 afisari

Concertul Iris din 22 iunie, care marca aniversarea a 35 de ani de carieră, anunţat în primă fază că va avea loc pe noul stadion naţional, a fost mutat în Piaţa Constituţiei.

Concertul aniversar Iris va avea loc la Piata Constitutiei

Într-un anunţ transmis pe pagina de Facebook a trupei, aceştia anunţă că din motive „tehnice”, evenimentul aniversar a fost mutat în Piaţa Constituţiei. Cu ocazia celebrării a 35 de ani de activitate, Iris pregăteşte un concert de 3 ore, la care vor exista şi momente cu proiecţii speciale pe un ecran de 60/16 metri.

Biletele achiziţionate de fani deja pentru concertul de pe „Naţional Arena” vor fi valabile pentru evenimentul din Piaţa Constituţiei, urmând ca în cel mai scurt timp să fie anunţate şi noile categorii şi preţutrile. Conform mediafax, înainte de schimbarea locaţiei, biletele costau 50 de lei (categoria 3), 75 de lei (categoria 2), 100 de lei (categoria 1) şi 150 de lei (VIP).

Cu ocazia acestui concert va fi lansat şi un nou album al trupei, care pe lângă 7 pieste noi, va conţine şi 7 hituri ale trupei: „Floare de Iris„, „Strada ta”, „Trenul fără naş”, „Somn bizar”, „Baby”, „Pe ape” şi „Noaptea”. La concertul din Piaţa Constituţiei vor urca pe scenă atât soprana Felicia Filip, dar şi rapperul Puya.

Iris este una din cele mai importante şi iubite formaţii rock din România, care a fost fondată în 1977, la București. Din prima componență au făcut parte Nuțu Olteanu (chitară, vocal), Emil Lechințeanu (chitară bas) și Nelu Dumitrescu (baterie). Formula actuală a formaţiei a luat naştere însă din 1986 şi îi include pe Valter Popa (chitară), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeică (bas), Cristian Minculescu (voce) şi Relu Marin (clape).

Membrii trupei Iris au evoluat, de-a lungul carierei lor muzicale, în faţa a 9 milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte. În 2007, ei au sărbătorit 30 de ani de existenţă pe Aeroportul Băneasa, unde au cântat în faţa a peste 15.000 de fani, un record autohton greu de egalat. Cel mai recent album al trupei, „12 porţi” a fost lansat în 2010, printr-un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult