Iris se relansează pe 4 decembrie - concert la Sala Palatului | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Iris se relansează pe 4 decembrie – Concert în noua formulă la Sala Palatului

Iris se relansează pe 4 decembrie – Concert în noua formulă la Sala Palatului

scris de Z.V.
1 afisari

Trupa Iris va susţine un veritabil concert de relansare în noua formulă, cu solistul cu Toni Şeicărescu, pe 4 decembrie, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucureşti.

Iris se relansează pe 4 decembrie – Concert în noua formulă la Sala Palatului (foto:ziarultango.ro)

Bateristul Nelu Dumitrescu a declarat pentru mediafax, că nu va fi „doar un concert, ci un amplu eveniment de relansare a trupei”, pe care Iris îl va susţine pe 4 decembrie la Sala Palatului. Până la acest eveniment, naţionala de rock a României, în formula Valter Popa (chitară), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeică (bas), Toni Şeicărescu (voce) şi Relu Marin (clape)  va susţine mai multe spectacole în ţară, primul dintre acestea urmând să aibă loc duminică, 30 septembrie, la Iaşi.

Nelu Dumitrescu a declarat că alegerea de a-l înlocui pe Cristi Minculescu cu Toni Şeicărescu a fost luată în urma votului unanim al membrilor rămaşi în trupă. „Toţi s-au gândit la el, pentru că este un fan Iris„, a spus Dumitrescu. „Iris nu este nici formaţia mea, nici a lui Cristi Minculescu, este a poporului acestuia”. Totodată, Nelu Dumitrescu a subliniat faptul că este pentru a treia oară când Cristi Minculescu părăseşte trupa Iris. În 1982, Cristi Minculescu a plecat din Iris ca să cânte cu o altă formaţie, Voltaj, dar s-a întors. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 1990, când Minculescu a plecat în Elveţia, dar a revenit în Iris. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

Cântăreţul Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a părăsit formaţia, fiind înlocuit, din 3 septembrie, de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al trupei, în data de 28 august. Minculescu a adăugat  că nu intenţionează să se retragă din muzică şi a precizat că fanii Iris nu mai sunt atât de mulţi câţi erau înainte.  Ultimul concert al trupei Iris cu Cristi Minculescu a avut loc pe 2 septembrie, în curtea Castelului Banffy din comuna clujeană Bonţida. Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la care a fost invitată şi Felicia Filip. Noul album – „Iris – O lume doar a lor – 35 de ani” – a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult