Acasa MagazinLife Iron Man se apucǎ de cȃntat. Actorul Robert Downey Jr va ȋnregistra un album pop

Iron Man se apucǎ de cȃntat. Actorul Robert Downey Jr va ȋnregistra un album pop

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Robert Downey Jr. lucrează la înregistrarea unui album pop, după ce a constatat că o melodie pe care a interpretat-o în duet cu Sting a avut un mare succes la public.

Iron Man se apucǎ de cȃntat. Actorul Robert Downey Jr va ȋnregistra un album pop (foto:spacefan.com)

În luna ianuarie, o înregistrare video care îl prezintă pe actorul american interpretând în duet cu Sting piesa „Driven to Tears” a grupului The Police a fost publicată pe internet şi a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări. Înregistrarea a fost realizată de fapt în octombrie 2011, la un concert susţinut de Sting într-un teatru din Manhattan, cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a artistului britanic. Celebrul actor a avut întâlniri cu mai mulţi directori executivi ai unor case de producţie care au deveniţi interesaţi de acest proiect muzical, după ce duetul actorului cu Sting a devenit un mare succes pe internet. „Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală îl ajută pe Robert să realizeze un album muzical. Robert a înregistrat deja câteva melodii şi are o voce mult mai bună decât a unora dintre vedetele promovate acum”, a declarat o sursă, potrivit mediafax.

Sting şi Robert Downey Jr. sunt prieteni de foarte mulţi ani, iar actorul american l-a convins pe cântăreţul britanic să cânte alături de el melodia „Every Breath You Take”, în 2000, într-unul din episoadele serialului de televiziune „Ally McBeal”. „Este clar că Robert este talentat şi scrie muzică de foarte mult timp. Cine ştie, poate va câştiga un Grammy înainte să primească un Oscar”, a mai spus sursa citată.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din „Chaplin”, în 1992, şi pentru cel secundar din „Furtună tropicală” în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din „Air America”, „Născuţi asasini”, „The Outsider”, „Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang”, „Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck”, „Incredibilul Hulk”, trilogia „Iron Man”, cele două pelicule din seria „Sherlock Holmes” şi filmul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult