Acasa MagazinLife “Iubirile secrete” ale Primei Doamne a Frantei provoaca scandal inainte de aparitie

“Iubirile secrete” ale Primei Doamne a Frantei provoaca scandal inainte de aparitie

scris de Ziua Veche
7 afisari

.O carte deja controversata despre „viata si iubirile secrete” ale Carlei Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, urmeaza sa fie publicata in aceasta luna in Franta, conform cotidianului britanic The Telegraph, preluat de Agerpres.

In acest context, avocatii celei de-a treia sotii a presedintelui francez se pregatesc pentru actiune, odata cu aparitia cartii. Varianta finala cartii, semnate de Besma Lahouri, este pazita cu strasnicie pentru a nu transpira nimic catre presa inainte de lansare. Editura pariziana Flammarion nu a anuntat inca nici macar titlul volumului.

„Este o carte solida, care spune totul si contine dezvaluiri explozive despre viata Carlei, de la relatiile sale cu amanti secreti, pana la vizitele la chirurgii plastici”, a declarat o sursa din cadrul editurii, citata de publicatia britanica.

„Povestea cartii este cea a unei aventuriere obsedata de faima si avere. Nimeni din tabara Carlei Bruni nu a participat la redactarea acestui volum. Este vorba de o investigatie facuta asa cum trebuie, nepartinitor, asupra vietii unui fost model de nivel international, solista pop si sotie de presedinte”, sustine si autorul, Besma Lahouri, care si-a facut un nume dupa publicarea unei biografii a fotbalistului francez Zinedine Zidane.

Din trecutul Carlei Bruni, cea care marturisea inainte de a deveni prima doamna a Frantei ca „monogamia ma plictiseste”, fac parte o serie de barbati bogati si faimosi printre care Mick Jagger si Eric Clapton.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult