Acasa MagazinLife Iubita actorului Jim Carrey s-a sinucis

Iubita actorului Jim Carrey s-a sinucis

scris de C.S.
11 afisari

Iubita lui Jim Carrey, Cathriona White, și-a pus capăt zilelor, iar actorul de 53 de ani, care avea o relație tumultuoasă cu tânăra, s-a declarat marți „profund întristat și șocat”, transmite AFP.

cathriona-whitePotrivit lui Fred Corral, purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles, „o femeie de 30 de ani din Sherman Oaks” a fost găsită moartă de serviciile medicale de urgență luni seară. Ei au apreciat că „aparent este vorba de sinucidere„. S-a deschis o anchetă pentru deces prin sinucidere, a adăugat Corral.

Conform presei americane specializate în celebrități, cei doi s-ar fi despărțit joia trecută, după o relație tumultuoasă întreruptă de câteva ori. Conform site-ului TMZ.com, care citează surse din poliție, femeia ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente, însă purtătorul de cuvânt al poliției din Los Angeles nu a confirmat deocamdată această informație.

Jim Carrey a spus că este „șocat și profund întristat de decesul dragei Cathriona„. „Era o floare irlandeză delicată și cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume”, a scris el într-un comunicat preluat de AFP.

Actorul posta cu regularitate pe contul său Twitter fotografii făcute de Cathriona White. Aceasta scrisese un mesaj cu subînțeles pe Twitter, pe 24 septembrie: „Mă deconectez de la Twitter. Sper că am fost o lumină pentru apropiați și pentru cei pe care îi iubesc”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult