Acasa MagazinLife J.R. din “Dallas” are cancer

J.R. din “Dallas” are cancer

scris de L.M.
5 afisari

Actorul Larry Hagman, interpretul lui J.R. din „Dallas”, a fost diagnosticat cu cancer.

larry-hagman_dallasActorul în vârstă de 80 de ani îl va interpreta în continuare pe J.R. Ewing în noul serial, în timp ce va face tratament. Cum cancerul e într-o formă tratabilă, Larry Hagman va fi în continuare în distribuţia unei noi versiuni a celebrului serial american din anii ’80.În rolul lui J.R. puteam face orice fără a fi pedepsit – mită, şantaj, adulter„, a spus Hagman.

Dar acum am cancer. Vreau ca toată lumea să ştie că este o formă de cancer foarte comună şi tratabilă. Voi fi tratat în timp ce lucrez la noul serial ‘Dallas‘. Nu mă pot gândi la ceva mai bun decât să lucrez la un serial pe care îl iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc. Şi-apoi ştim cu toţii că J.R. nu poate fi învins , a mai spus actorul.

Un remake al celebrului serial „Dallas„, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuţie făcând parte şi „veteranii” Larry Hagman, în rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby). Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism şi de atunci a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului. Versiunea actualizată a serialului „Dallas” va fi produsă de Warner Horizon Television şi difuzată de TNT.

8 comentarii

Chris P. 15-10-2011 - 13:28

Este incredibil cat de bine arata inca la 80 de ani, desi se stie ca s-a inteles foarte bine in trecut cu paharul de whisky…

Ciu Huhu 15-10-2011 - 19:18

Poza-i veche, avea 50 de ani atunci!

Viorica Ianc 15-10-2011 - 19:52

Acum vreo cativa ani a avut transpalt. Am uitat. Rinichi. ficat ?
Ne incalzea sambata cu serialul pe vremea lui Ceausescu.

un roman verde 15-10-2011 - 20:52

All the best, Mr. Hagman!

Ciu Huhu 16-10-2011 - 16:07

Nu-mi vine sa cred ca are cancer, la banii lui multi…?

BULA 16-10-2011 - 16:26

Cancerul nu te intreaba cati bani ai la pusculita. Au murit de cancer chiar miliardari (de ex. Steve Jobs). Fac rau miliardarii astia ca nu pun la bataie un premiu barosan, de un miliard de dolari, pentru persoana sau echipa care va rezolva vindecarea cancerului. O iau si ei pe coaja, zgarcitii dracului.

BULA 16-10-2011 - 16:33

Acum se risipesc miliarde de dolari cu birocratii care stau prin laboratoare sau universitati si se fac ca cerceteaza. Mult mai eficienta ar fi finantarea daca s-ar pune un premiu cum zisai eu. Aparatura este si sta nefolosita, salarii au domnii cercetatori, deci ar trebui doar sa se aloce miliardul pentru premiul cel mare si sa se puna toti pe treaba. Asta inseamna management sanatos, nu sa le dea bani fara rezultate concrete.

Ciu Huhu 16-10-2011 - 18:52

ACILEA ai direptate, santajatule de Basescu, cu dosarele tale.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult