Acasa MagazinLife Jackie Chan nu vrea să mai bată pe nimeni

Jackie Chan nu vrea să mai bată pe nimeni

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Actorul originar din Hong Kong, ajuns la vârsta de 58 de ani, a anunţat că pelicula „Chinese Zodiac” este ultimul film de acţiune în care va mai juca.

În declaraţia publicată de acceshollywood.com, Jack Chan a anunţat că nu va renunţa la filme în totalitate, ci doar la cele de acţiune, scopul lui fiind să reziste în această industrie până la 70 precum Clint Eastwood. Potrivit Mediafax, actorul din Hong Kong a subliniat că vrea să arate lumii întregii în aceşti ani rămaşi din cariera sa că poate să joace şi altceva.

Filmul cu care actorul îşi ia la revedere de la astfel de genuri, „Chinese Zodiac” a fost lansat zilele acestea la Festivalul de la Cannes. În acest ultim rol al său într-un film de acţiune, Jackie Chan intră în pielea unui vânător de comori, care călătoreşte prin toată lumea încercând să găsească artefacte astrologice.

Chan spune că a muncit şapte ani la acest film, pentru care a asigurat şi scenariul, producţia, regia şi coordonarea scenelor de luptă. Actorul a precizat că acest film şi cele care l-au precedat şi-au pus amprenta asupra corpului său, dar speră ca peste 20 de ani lumea să îşi aducă aminte de această peliculă pentru care a muncit atât de mult.

În 2002, Jackie Chan a câştigat un premiu Taurus pentru întreaga carieră la World Stunt Awards (Oscarurile în domeniul cascadoriilor) şi în acelaşi an a primit o stea pe Walk of Fame. De asemenea, a câştigat un premiu MTV Movie pentru întreaga carieră, în 1995, şi alte două premii MTV Movie pentru rolurile din prima şi a doua parte a seriei „Ora de vârf/ Rush HOur”. În 1999, a fost numit Actorul anului, la Hollywood Film Festival. El mai este cunoscut şi pentru rolurile din „Fracul magic”, „Ocolul Pământului în 80 de zile”, „Spionul din vecini”, „Karate Kid” şi pentru că şi-a împrumutat vocea Maimuţei în seria „Kung Fu Panda”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult