Acasa MagazinLife Jaf de nouă milioane de euro

Jaf de nouă milioane de euro

scris de S. P.
23 afisari

Două furgonete blindate ce transportau bijuterii au fost atacate în noaptea de marţi spre miercuri, valoarea furtunului ridicându-se la nouă milioane de euro.

jaf bijuterii frantaCincisprezece persoane au atacat două furgonete care transportau bijuterii, în noaptea de marţi spre miercuri, în dreptul localităţii Avallon pe autostrada A6, pe sensul Paris-Lyon, relatează Le Figaro, în ediţia electronică.

Bărbaţii erau înarmaţi şi purtau cagule, a precizat postul de radio Europe 1, care a dezvăluit informaţia. Din fericire însă, nu a fost tras niciun foc de armă şi nu există victime.

Infractorii au fugit cu bijuterii în valoare de nouă milioane de euro către capitală, la bordul unor vehicule puternice. Furgonetele au fost găsite abadonate în apropiere de punctul de plată al autostrăzii.

Jaful secolului a fost înregistrat în Franţa în 2007, la bijuteria de lux Harry Winston din Paris, când au fost furate bijuterii în valoare de 70 de milioane de euro. Hoţii sunt judecaţi în prezent de un tribunal din Paris.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult