Acasa MagazinLife Jaf la Paris. Hoţii din România şi R Moldova? VIDEO

Jaf la Paris. Hoţii din România şi R Moldova? VIDEO

scris de L.M.
5 afisari

Un cetăţean român si unul moldovean au facut parte din banda de 15 hoti care a jefuit intr-un mod spectaculos, vineri in amiaza mare, un magazin de bijuterii din Paris.

Jaf la Paris. Hoţii din România şi R Moldova? VIDEO

Jaf la Paris. Hoţii din România şi R Moldova?

Infractorii au furat cateva zeci de ceasuri de mare valoare, dupa care au luat-o la goana. Incercarea lor de a scapa a fost filmata, iar imaginile date publicitatii, scrie La Libre, citat de Ziare.com. Potrivit declaratiilor de vineri ale anchetatorilor, valoarea bunurilor furate este considerabila. Un singur ceas al producatorului elvetian de lux Vacheron Constantin se poate vinde cu sute de mii de euro.

Doi dintre hoti, care fusesera pusi sa stea de paza, au fost ridicati imediat de politisti. Cei doi, unul din Republica Moldova si unul din Romania, sunt in varsta de 17 si 24 de ani, scrie sursa citata. Conform Europe 1, politia a pus mana, sambata, pe alti 3 membri ai bandei. Jaful a fost pus la punct dupa un scenariu ingenios. Doi dintre participantii la jaf au intrat in magazin si le-au dat unda verde altor 7, care erau inarmati si purtau cagule. Atacatorii au patruns inauntru, i-au amenintat pe vanzatori, dupa care au spart vitrinele si au furat circa 20 de ceasuri de lux. Inainte de a fugi, mai multe fumigene au fost aruncate pentru ca hotii sa se poata face nevazuti.


6 comentarii

Tom Cc 06-10-2013 - 13:51

sa fie condamnati 25 de ani la ocna !! sa taie sarea cu pila de unghii !!!!!!!!!

CONGO 06-10-2013 - 14:17

Nu, sa fie condamnati la Parlament, si sa stea acolo.
Pai altfel cum, unde-i rezervorul cel mai important de hoti?

IngerAlbastru 06-10-2013 - 23:14

Zilnic un pas indarat de la civilizatie, din cauza unor nenorociti analfabeti, sufera restul romanilor in europa si nu numai. Pacat ca ei n-au metode corespunzatoare inca contra acesti infractori. Intarirea pazei nu mereu este solutia ci pedeapsa!!!

Dinu 07-10-2013 - 01:46

Pai sigur …unul roman, altul moldovean si gata ,….restul de 13 de unde sunt …sau nu are importanta ???Deci …HOTII sunt romani ! Pai NU!?

IngerAlbastru 07-10-2013 - 05:01

Au ei ceva in comun altfel nu se puteau intelege sa faca un atac in grup!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult