Acasa MagazinLife Jamie Oliver a devenit tatic pentru a patra oara

Jamie Oliver a devenit tatic pentru a patra oara

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Celebrul maestru bucatar Jamie Oliver are in sfarsit un baietel, el devenind tata pentru a patra oara, dupa ce sotia sa Jools a nascut miercuri la Londra, dupa cum a informat people.com, citat de Mediafax. “E un baietel. Suntem cu totii foarte fericiti, mama lui a fost extraordinara, amandoi se simt bine si sunt fericiti. Ce zi minunata! Acum va trebui sa ma prefac ca ma pricep la fotbal! Toate sfaturile vor fi binevenite!”, a scris Jamie Oliver pe contul sau de Twitter.

Cuplul are deja trei fete: Poppy Honey Rosie, in varsta de opt ani si jumatate, Daiys Boo Pamela, in varsta de sase ani, si Petal Blossom Rainbow, in varsta de 17 luni.

Sarcina, care a venit ca o supriza placuta, a fost anuntata in luna aprilie.

Cunoscutul bucatar Jamie Oliver a scris numeroase carti de bucate, a realizat serii televizate, colaborari cu BBC si Channel 4, difuzate in peste 50 de tari. In “Happy Days with the Naked Chef”, ca parte a unui turneu de show-uri live, Jamie a gatit in fata unor arene pline de fani. El a fost invitat de Tony Blair sa gateasca o cina la resedinta oficiala din Downing Street nr. 10, iar cu ocazia zilei de nastere a reginei Elisabeth a II-a, a fost decorat cu titlul de Membru de Onoare al Ordinului Imperiului Britanic. El a lansat lantul de restaurante non-profit Fifteen (Londra, Amsterdam, Melbourne, Cornwall), cu scopul de a educa si oferi slujbe in industria alimentara tinerilor dezavantajati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult