Acasa MagazinLife Jamie Oliver a fost angajat de Brangelina – vezi cu ce ocazie

Jamie Oliver a fost angajat de Brangelina – vezi cu ce ocazie

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Cuplul Brad Pitt şi Angelia Jolie l-au anjat pe celebrul bucătar britanic Jamie Oliver să le pregătească meniul pentru Crăciun.

Cuplul Pitt/Jolie l-a angajat pe Jamie Oliver pentru a pregati meniul de Craciun

O sursă apropiată actorului Brad Pitt a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că acesta are nevoie de ajutorul lui Jamie Oliver pentru că este înfiorător să pregătească atâta mâncare pentru cei şase copii, dădace şi ceilalţi angajaţi. Acesta a adăugat că „Brad l-a rugat să facă asta după ce l-a implorat pe Jamie să îi dea lecţii de gătit, anul trecut. Jamie a încercat să îl înveţe, însă actorul este un dezastru în bucătărie”. Jamie Oliver este un prieten mai vechi al lui Brad, de pe vremea când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston, Angelina Joilie ajungând şi ea să îl placă.

Aceasta este o veste bună pentru Jamie căruia compania Beef Products Inc, din Dakota de Sud, ii cere daune de 1,2 miliarde de dolari, potrivit Fox News. Conducerea companiei sustine ca bucatarul a lansat informatii „false si defaimatoare” despre produsul lor, care era foarte popular.

Jamie Oliver a vorbit pentru prima data despre carnea procesata mecanic, poreclita de el „mazga roz„, intr-un episod al emisiunii sale, in mai 2011. El a afirmat ca acest produs contine foarte putina carne de vaca si este tratat cu amoniac, fiind folosit ulterior la hamburgeri sau placinte cu carne. Prin criticile sale, Jamie Oliver a adus pagube uriase companiei din Dakota de Sud: trei din cele patru fabrici au fost inchise, iar vanzarile au scazut cu 80%. Peste 700 de muncitori au fost concediati, iar compania inca pierde lunar 20 de milioane de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult