Acasa MagazinLife Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12!

Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12!

scris de D.P.
385 Afisari

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12! A fost și în alte show-uri de cooking.

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12! A fost și în alte show-uri de cooking.

Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. De mic, povestește el, s-a îndrăgostit de bucătărie, iar talentul l-a moștenit de la mama și de la bunica sa. ”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România.

Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școalî, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate…”, povestea, la preselecțiile Chefi la Cuțite, câștigătorul Janni Alexandridis.

”În Germania, te duci la școală și în restaurant. E un program, durează trei ani. După trei ani ești bucătar. (…) Vreau să fac ceva care să bucure oamenii. Să mănânce și să se bucure. Și asta e cel mai frumos lucru despre meseria mea”, spune el la Chefi la Cuțite.

Câștigătorul Chefi la Cuțite a fost și în alte show-uri de cooking

Câștigătorul Chefi la Cuțite nu este la prima experiență în show-uri tv culinare. El a mai apărut și la The Taste, în Germania. Acolo a reușit performanța de a se clasa pe locul IV.

La Chefi la Cuțite Janni Alexandridis a ajuns la insistențele familiei sale. De asemenea, tânărul chef e și obișnuit cu vedetele, gătind pentru echipa națională de fotbal a Germaniei, pentru olimpicul Usain Bolt sau artista Selena Gomez.

În altă ordine de idei, Janni Alexandridis a precizat, la preselecții că ar vrea să facă parte din echipa lui Chef Scărlătescu sau din echipa lui Sorin Bontea. Desigur, a luat toate cuțitele puse în joc. Iar surpriza a venit în momentul în care chef Florin Dumitrescu, deși nu era printre favoriții lui Janni Alexandridis, i-a oferit cuțitul de aur.

”Păcat că vrei doar la Scărlătescu și la Bontea. Eu mai am un cuțit de aur de dat, dar mare păcat că nu vrei la mine îăn echipă”, a spus Florin Dumitrescu, dar totuși a scos cuțitul de aur. ”Să știi că e opțional, dacă nu îl vrei, poți să mergi liniștit”, a mai spus Florin Dumitrescu. Și, încă din preselecții i-a spus că va fi câștigător.

”Ai șanse foarte mari să câștigi și îți zic și de ce. Ai ajuns departe în alt show, în Germania. Iar primul meu câștigător, cel din sezonul 2, a venit din Germania. Al doilea a venit de la Oradea. Tu le ai pe amândouă, ești destinat să câștigi”, a spus Florin Dumitrescu.

A gătit pentru Selena Gomez

De asemenea, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o experiență uluitoare în gastronomie. Janni Alexandridis a lucrat în țara natală, dar a plecat și în străinătate pentru a-și perfecționa talentul culinar.

Mai mult, concurentul a gătit pentru nume mari din industria muzicală și sportivi de renume în toată lumea.

„Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că ma reușit asta în viață”, a dezvăluit el, vizibil emoționat.

Câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12!

Câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12! Nimeni nu se va aștepta la acest final din show-ul de cooking de la Antena 1. 

Chef Sorin Bontea este chef-ul cu cele mai multe sezoane câștigate, urmat de Cătălin Scărlătescu. Ei bine, de această dată a venit și rândul lui Florin Dumitrescu să câștige sezonul cu numărul 12. Se pare că, un concurent din echipa lui va pune mâna pe marele premiu de la finalul emisiunii.

Acest show de gătit a fost filmat cu multe luni în urmă, de aceea oricât au încercat organizatorii emisiunii să ascundă deznodământul, tot s-a aflat. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim conform paginii de pe Instagram Viperele Vesele, că marele câștigător al sezonului 12 este Janni Alexandridis din echipa lui Florin Dumitrescu.

Cum arată mama lui Janni Alexandridis. Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu spune că îi datorează totul femeii care l-a crescut

Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite a postat pe contul lui de Instagram o imagine în care apare alături de mama sa. De profesie bucătar, tânărul a menționat-o pe această și a vorbit despre relația lor specială încă de la preselecții.

La acel moment, a dezvăluit că este pasionat de bucărătie încă din copilărie pentru că apartamentul în care a crescut era de fapt, un restaurant. De la o vârstă fragedă, el a stat alături de bucătari, a aflat secretele acestei meserii și l-a cuprins „microbul”.

De asemenea, atât mama cât și bunica lui au lucrat în bucătărie și astfel, au fost cele care i-au ghidat primii pași către o carieră de chef. Acum, Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite, i-a mulțumit celei care i-a dat viață și care a pus bazele omului care este astăzi.

„Mamă, mulțumesc pentru tot. Datorită ție am făcut primii pași în bucătărie. Uite cât de departe am ajuns împreună”, a scris Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, sezonul 12 într-un Instastory alături de o poză cu mama sa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult