Acasa MagazinLife Jean-Claude Van Damme si-a parasit sotia de dragul unui model ucrainean

Jean-Claude Van Damme si-a parasit sotia de dragul unui model ucrainean

scris de Ziua Veche
16 afisari

Avocatii celebrului actor Jean-Claude Van Damme au inceput sa adune actele necesare declansarii procesului de divort al clientelui lor de Gladys Portugues, cu care a fost casatorit de doua ori. Noua aleasa a inimii starului de la Hollywood este modelul ucrainean Olena Kaverina, pe care – potrivit site-ulu lifeshowbiz – Vam Damme ar fi cerut-o deja in casatorie.

 

„Relatia sa cu Gladys nu putea fi niciodata numita simpla”, citeaza lifeshowbiz declaratia asistentului actorului, Davis. El spune ca atunci cand Van Damme s-a casatorit cu Gladys a doua oara a fost incheiat un contract prenuptial, iar in ultimii ani relatia dintre ei semana mai curand cu cea a unor parteneri de afaceri. 

 Van Damme, care a implinit deja 49 de ani, si Olena Kaverina, 23 de ani, s-au cunoscut anult trecut. Relatia dintre cei doi a evoluat intr-atat de vertiginos incat faimosul star hollywoodian isi petrece cea mai mare parte a timpului la Kiev si chiar si-a cumparat un apartament spatios in centrul capitalei ucrainene.

Pentru a face dovada seriozitatii intentiilor sale, celebrul actor i-a vizitat recent pe parintii Olenei care locuiesc la Krivoi Rog, unde a petrecut mai multe zile in compania tatalui iubitei sale.

Jean-Claude Van Damme a fost casatorit de cinci ori. In august 1980 si-a unit viata cu Maria Rodriguez. Patru ani mai tarziu, pentru a obtine un permis de sedere in SUA, s-a casatorit cu Cynthia Derderian. Gladys Portugues a devenit a treia sotie a actorului si, ulterior, a cincea. Intre cele doua casatorii, el a reusit sa se insoare si sa divorteze de Darcy LaPier, cea mai buna prietena a lui Gladys.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult