Acasa MagazinLife Jean-Michel Jarre lansează ‘Oxygene 3’

Jean-Michel Jarre lansează ‘Oxygene 3’

scris de Șt. C
7 afisari

Jean-Michel Jarre va lansa un noul album, „Oxygene 3”, la 2 decembrie, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la legendarul său album „Oxygene”, album pe care-l va promova printr-un nou turneu, conform AFP.

Jean-Michel Jarre

Jean-Michel Jarre

Oxygene 3” va încheia o trilogie alături de albumele „Oxygene” (1976) și de „Oxygene 7-13” (1997).

„Am pornit de la pretextul celei de-a 40-a aniversări a albumului Oxygene (…) și mi-am spus: Mă voi folosi de această dată pentru a compune un nou album în 6 săptămâni, așa cum am făcut cu primul din seria Oxygene”, a explicat artistul în vârstă de 68 de ani pentru AFP.

Pionierul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre, spune că iubește sufletul românesc și că are o relație specială cu România, motiv pentru care va reveni în țara noastră, la Cluj, într-o producție unică pentru publicul românesc, pe 11 noiembrie.

Conținând șase piese, ‘Oxygene‘ a fost unul dintre cele mai de succes albume ale unui muzician francez pe plan internațional, impunându-l pe Jean-Michel Jarre drept unul dintre pionierii muzicii electronice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS