Acasa MagazinLife Jennifer Lawrence despre scandalul iCloud și publicarea pozelor nud

Jennifer Lawrence despre scandalul iCloud și publicarea pozelor nud

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Actrița Jennifer Lawrence a fǎcut declarații ȋn premierǎ cu privere la scandalul pozelor nud furate de pe conturile iCloud ale mai multor vedete de la Hollywood.

Jennifer Lawrence despre scandalul iCloud și publicarea pozelor nud (foto:guardiantv.com)

Jennifer Lawrence despre scandalul iCloud și publicarea pozelor nud (foto:guardiantv.com)

Ce s-a întâmplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustător. Legile trebuie schimbate şi noi trebuie să ne schimbăm”, a declarat Jennifer Lawrence, care a fost una dintre cele mai afectate de acest scandal de furt de imagini. Actriţa în vârstă de 24 de ani a afirmat ȋntr-un interviu acordat revistei Vanity Fair, că a fost înfricoşată după ce fotografiile sale private au fost publicate pe internet la începutul lunii septembrie şi şi-a făcut griji asupra consecinţelor pe care acest lucru îl va avea asupra carierei sale. „Doar pentru că sunt o persoană publică, doar pentru că sunt actriţă, nu înseamnă că eu am cerut să se întâmple asta. Nu înseamnă deloc că lucrurile astea sunt implicite pentru că sunt vedetă”, a adǎugat Jennifer Lawrence, care a câştigat în 2013 premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din „Silver Linings Playbook”.

Actriţa a mai spus că s-a gândit să scrie o scrisoare prin care să îţi ceară scuze faţă de iubitul său din trecut, actorul Nicholas Hoult, căruia îi erau adresate o parte din respectivele fotografii. Însă, actriţa spune că şi-a dat seama că nu are de ce să îi pare rău, pentru că fusese împreună cu Nicholas Hoult timp de patru ani, perioadă în care cei doi s-au iubit. În prezent, actriţa are o relaţie cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, potrivit mediafax.

Biroul federal de Investigaţii (FBI) a anunţat că efectuează o anchetă pe acest subiect. Compania Apple a admis că unele conturi ale celebrităţilor au fost compromise, dar a susţinut că niciunul dintre cazurile prezentate nu a fost cauzat de o vulnerabilitate a sistemelor Apple, încluzând aici şi serviciul de stocare de date online iCloud şi aplicaţia „Find my iPhone” (Găseşte-mi telefonul”, n.r.). Serviciul iCloud permite utilizatorilor să stocheze fotografii şi alte tipuri de conţinut pe serverele Apple, putând să acceseze datele respective de pe orice dispozitiv Apple prin intermediul contului de utilizator şi al unei conexiuni la internet.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult