Acasa MagazinLife Jennifer Lopez, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

Jennifer Lopez, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

scris de B.C.R
1 afisari

Revista americană People a desemnat-o pe artista Jennifer Lopez drept cea mai frumoasă femeie din lume, transmite miercuri agenţia Associated Press.

Jennifer-Lopez-cea-mai-frumoasa-femeie-din-lumeCântăreaţă şi actriţă, membră a juriului din emisiunea “American Idol”, Jenifer Lopez se află în fruntea clasamentului anual al celor mai frumoase femei din lume realizat de revistă. Alături de Lopez, printre cele mai frumoase femei de pe planetă se numără actriţele Halle Berry şi Jennifer Garner, dar şi cântăreaţa Beyonce Knowles.

“Rareori rămân fără cuvinte, dar acum mă simt fericită şi mândră. Mândră că nu am 25 de ani! (…)Mă simt mai bine şi chiar mai înţeleaptă. Pe la 20 de ani nu eram împlinită nici spiritual, nici mental şi nici sufleteşte. Consider că este extraordinar să mă aflu în postura în care sunt acum şi să împărtăşesc acest lucru cu toată lumea”, a declarat Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, la auzul veştii.

În ceea ce priveşte frumuseţea ei nealterată de trecerea anilor, Lopez a precizat că secretul stă “în iubire”, iar frumuseţea adevărată vine din interior. Cu aceeaşi ocazie, actriţa a pus capăt şi zvonurilor cu privire la faptul că şi-ar fi asigurat corpul pentru un milion de dolari. De asemenea, a subliniat şi că nu are un scaun de toaletă încrustat cu diamante şi nici o echipă de oameni care să se ocupe de aspectul ei zilnic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult