Acasa MagazinLife Jennifer Lopez invadată de celulită

Jennifer Lopez invadată de celulită

scris de Ziua Veche
35 afisari

A devenit faimoasă în lume pentru aspectul ei uluitor şi mai ales pentru posteriorul ei bine proporţionat. Dar, pentru a doua oară în aceeaşi săptămână, Jennifer Lopez şi-a ales greşit ţinuta la un concert în Puerto Rico, fapt demonstrat în momentul în care a părăsit scena alături de soţul ei, Marc Anthony, a titrat dailymail.co.uk.


Vedeta de 41 de ani a ales o rochie verde primejdios de scurtă şi când s-a întors cu spatele pentru a părăsi scena, s-au putut vedea gropiţele produse de celulită. În ciuda unui regim de viaţă sănătos şi a unei diete supravegheate, Lopez nu a reuşit să scape de aspectul de coajă de portocale pe coapse.

Vedeta a admis: “E din ce în ce mai greu să ma menţin în formă, iar odată cu apariţia copiilor nu mai am timp pentru nimic! Trebuie să mă trezesc înaintea lor pentru a avea timp să fac exerciţii, dar ştiu că acesta este un lucru bun pentru corpul şi mintea mea. Întotdeauna am fost o fire foarte atletică. Deşi acum e mai greu să găsesc timpul necesar, îmi place să fac mişcare”. Ea a adăugat că resimte presiunea faptului că întotdeauna trebuie să arate bine şi că, din fericire, nu are un apetit deosebit.

0 comentariu

Amza 28-09-2010 - 18:07

Doamna Udrea este cea mai tare femeie politician ever!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS