Acasa MagazinLife Jennifer Lopez, mândră de corpul ei

Jennifer Lopez, mândră de corpul ei

scris de Marius Bâtcă
196 Afisari

La filmările pentru ultimul său videoclip, Jennifer Lopez, care şi-a asigurat corpul pentru aproape 30 de milioane de euro, a dansat provocator şi şi-a expus abdomenul perfect cu mândrie.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (foto: justjared.com)

Coregrafia pentru piesa „Follow the leader” a fost realizată chiar de noul iubit al artistei, dansatorul Casper Smart, care a fost şi co-regizor la videoclip. Cei doi nu s-au intimidat de prezenţa camerelor de filmat şi a aparatelor de fotografiat şi au arătat pe parcursul filmărilor, dar mai ales în pauze cât de apropiaţi au devenit.

Casper Smart şi Jennifer Lopez au ajuns să fie un cuplu, în urma vacanţei petrecute recent în Hawaii. Se pare că plaja şi zilele însorite le priesc noului cuplu, care cu câteva zile înainte de filmări a mai fost plecat într-o mini vacanţă la Rio de Janeiro în Brazilia, iar filmările noului videoclip au avut loc în Mexic, la Acapulco.

Pentru 2012, artista pregăteşte pentru fanii săi un album „Greatest Hits”, care cel mai probabil va conţine şi noul single filmat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS