Acasa MagazinLife Răzvan Alexe a făcut show a la Krem în finala Românii au talent (VIDEO)

Răzvan Alexe a făcut show a la Krem în finala Românii au talent (VIDEO)

scris de A.B.
4 afisari

Răzvan Alexe zis Krem a încântat audienţa pe scena de la Românii au talent. În timpul show-ului din marea finală, Krem a schimbat două ţinute şi a prezentat două stiluri muzicale.

Răzvan Alexe a făcut  Show a la Krem în finala Românii au talent

Răzvan Alexe a făcut Show a la Krem în finala Românii au talent

„E în faţa titlului, acum nu mai trebuie să demonstreze nimic, doar să facă super show” a spus Andra în interviul de prezentare al concurentului, înainte de marea finală. Sectacolul oferit de Krem a fost unul pe măsură. „Show a la Krem„, a strigat publicul aplaudându-l pe concurentul care, la final, a îmbrăcat sacoul galben, norocos, cu care artistul s-a prezentat în preselecţii. „Eşti foarte bun când începi să cânţi”, i-a spus Mihai Petre concurentului. „Arzi când eşti pe scenă”.

Plin de entuziasm, Andi Moisecu a comentat: „Eşti genul de om care-şi ia energie de la toată lumea, chiar şi de la conjunctivita care nu-ţi dă pace”, referindu-se la afecţiunea oculară pe care Răzvan a avut-îo în timpul concursului. „M-am îndrăgostit de muzica rap. Am început treptat să aştern pe hârtie propriile creaţii, poezii, versuri, în funcţie de starea de spirit. Aveam o uriaşă pasiune pentru muzică. Devenisem un tonomat de hit-uri”, a povestit Krem. El a recunoscut că de mic îi plăcea să cânte, să danseze, să facă glume, motiv pentru care prietenii îi spuneau Jim Carrey.

1 comentariu

GG 13-05-2012 - 18:52

Bravo Kreeem! Pentru multi tu esti castigatorul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult