Acasa MagazinLife Jimena Navarrete este noua Miss Univers

Jimena Navarrete este noua Miss Univers

scris de Ziua Veche
1 afisari

Jimena Navarrete, o bruneta de 22 de ani din Mexic, a obtinut titlul de Miss Univers luni, in concursul de la Las Vegas, relateaza Reuters si AP.
Pe locul doi s-au aflat Miss Jamaica, Yendi Phillipps, iar pe trei Miss Australia, Jesinta Campbell.

Jimena Navarrete, din Guadalajara, a reusit sa le surclaseze pe favoritele din Irlanda, Filipine si Venezuela, devenind cea de a 59-a castigatoare a coroanei Miss Univers, in urma unui show televizat in direct in toata lumea.
Mexicanca a primit coroana de la venezueleanca Stefania Fernandez, fosta detinatoare a titlului. In mod cu totul surprinzator, reprezentanta Venezuelei, tara care a castigat concursul in ultimii doi ani, a fost eliminata inca dupa prima proba, cand din cele 83 de candidate au ramas doar 15.

Reprezentanta Mexicului a fost prima care a raspuns la o intrebare luni seara, declarand ca este important ca copiilor sa le fie transmise valorile familiei. Intrebata daca daca minorii ar trebui sa foloseasca internetul nesupravegheati, Jimena Navarrete a raspuns ca internetul este o unealta indispensabila a timpului nostru.

 

0 comentariu

caramache 17-09-2010 - 18:59


1. frie – To get into a college illegitimately.
2. frie – To use illegitimate means, specifically a proper combination of ethnic background and the corrupt college admissions process, to get ahead in life
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=frie

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult