Acasa MagazinLife Jobs: Ashton Kutcher îl va interpreta pe cofondatorul Apple

Jobs: Ashton Kutcher îl va interpreta pe cofondatorul Apple

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Actorul Ashton Kutcher a fost ales pentru a îl juca pe Steve Jobs în filmul “Jobs”, care va descrie viaţa cofondatorului Apple.

Asthon Kutcher in "Doi barbati si jumatate"

Filmul “Jobs” este o peliculă independentă care va descrie viaţa cofondatorului Apple, începând cu perioada hippie a anilor tinereţii şi până la lansarea revoluţionarei tehnologii. Scenariul filmului este scris de Matt Whiteley, acesta urmând să fie regizat de Joshua Michael Stern, care va regiza în 2012 şi comedia “Carnaval”.

Ashton Kutcher interpretează începând cu 2011 rolul unui geniu în domeniul IT şi în serialul de succes “Doi bărbaţi şi jumătate”, în care l-a înlocuit pe actorul Charlie Sheen, după ce acesta a fost concediat. Actorul american, care a debutat în 1998 cu în serialul “That 70s show”, este văzut ca fiind o alegere perfectă pentru interpretarea rolului celui care a fost cofondator al Apple.

Acesta nu este singurul proiect dedicat vieţii lui Steve Jobs, care a murit în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani. Potrivit Mediafax, Sony Pictures Studios va produce un alt film despre Steve Jobs, care va avea la bază biografia lui Walter Isaacson.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult