Acasa MagazinLife John Travolta, faţă în faţă cu mafiotul John Gotti

John Travolta, faţă în faţă cu mafiotul John Gotti

scris de Bogdan Crețu Roman
13 afisari

John Travolta, care îl va interpreta în acest an pe celebrul şef mafiot John Gotti într-un film regizat de Nick Cassavetes, a declarat, marţi, la New York, că „savurează” deja acest rol.

john-travolta-john-gotti-film-movie-Three Generations„Este vorba de o poveste pasionantă, care nu a fost încă povestită în această ţară”, a declarat starul american într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi regizorul filmului şi John „Junior” Gotti, fiul în vârstă de 47 de ani al fostului cap al mafiei americane, decedat în închisoare în 2002, la vârsta de 61 de ani.

Filmul va fi turnat în acest an la New York şi se va intitula „Gotti: Three Generations„, informează Mediafax.

John Travolta, în vârstă de 57 de ani, cu părul tuns foarte scurt şi purtând o cravată verde, a declarat în conferinţa de presă că John Gotti era un mafiot de şcoală veche, care trăia respectând un anumit „cod moral”.

Pe parcursul unei „cariere” îndelungate în fruntea uneia dintre cele cinci mari clanuri mafiote din New York – familia Gambino, John Gotti şi-a atras simpatia multora, graţie eleganţei şi spiritului său. A fost poreclit de presa americană din epocă „The Dapper Don”, deoarece îi plăceau hainele scumpe, dar şi „Teflon Don”, în virtutea capacităţii lui uimitoare de a ieşi triumfător din procesele în care era acuzat.

„Îmi place strălucirea lui. El încânta presa, îşi încânta propria familie. Avea, desigur, părţile lui întunecate, paranoia lui, temerile lui, riscurile pe care le atrăgea asupra familiei sale „, a declarat Travolta.

În 1992, Gotti a fost găsit vinovat de săvârşirea a 13 crime, conspiraţie în vederea săvârşirii de crime, pariuri ilegale, şantaj, evaziune fiscală etc. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă, unde a şi murit de cancer, 10 ani mai târziu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult