Acasa MagazinLife Johnny Depp vrea trupa The Rolling Stones la nuntǎ

Johnny Depp vrea trupa The Rolling Stones la nuntǎ

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Johnny Depp i-a cerut mâna prietenei sale, Amber Heard și se gândește deja ce muzica va avea la nuntă, dorindu-și ca formația The Rolling Stones să asigure fundalul muzical al petrecerii.

Johnny Depp vrea trupa The Rolling Stones la nuntǎ (foto:hollywoodreporter.com)

Depp a cunoscut-o pe Amber Heard, 27 de ani, pe platourile de filmare ale producției „The Rum Diary”, în 2011, și, deși nu au fixat încă o dată pentru nuntă, el l-a rugat pe prietenul său Keith Richards, chitaristul formației The Rolling Stones și interpretul tatălui personajului lui Johnny Depp din seria „Pirates of the Caribbean”, să-și convingă colegii de trupă pentru a cânta la nuntă. „Planurile de nuntă sunt încă în faza incipientă, însă Johnny știe un lucru sigur și anume că își dorește participarea formației The Rolling Stones. El ar putea chiar să-și ia chitara și să cânte cu ei o piesă sau două”, conform unei surse citate de revista Now.

Johnny Depp este un foarte bun chitarist și a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, „You’re So Vain”, care apare pe album lui Manson, „Born Villain”. El a mai colaborat și cu formația Oasis la piesa „Fade In-Out” de pe albumul din 1997 „Be Here Now”, la invitația lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten. Despre nunta lui Johnny Depp se mai zvonește că va avea loc într-un cadru intim, pe plaja privată a actorului, din Bahamas, potrivit Agerpres. „Va fi o ceremonie intimă, pe plajă, la Little Hall’s Pond Cay. După aceea va fi un grătar iar unii dintre muzicienii cu care este prieten Johnny vor întreține atmosfera. Nici Johnny și nici Amber nu-și doresc o nuntă mare, cu fast, ca la Hollywood. Amândoi țin foarte mult la intimitate”, a mai susținut sursa citatǎ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult