Acasa MagazinLife Jude Law a rupt-o a doua oară cu Sienna Miller

Jude Law a rupt-o a doua oară cu Sienna Miller

scris de M.I.
5 afisari

Acum două luni cuplul îşi cumpărase o casă de 8 milioane de lire sterline la Londra şi apăruseră zvonuri despre viitoarea lor căsătorie.

Jude Law şi Sienna Miller s-au despărţit iar“Sunt în măsură să confirm că între Jude Law şi Sienna Miller nu mai există o relaţie”, a declarat un purtător de cuvânt miercuri, citat de presa britanică.

“S-au despărţit de comun acord şi amiabil”, a adăugat un prieten al cuplului.

Law şi Miller s-au cunoscut în 2003 pe platoul de filmare al filmului Alfie şi s-au logodit după Crăciun.

Sienna, acum de 28 de ani, s-a despărţit de Jude, 37, în 2006, când actorul a recunoscut că s-a culcat cu Daisy Wright, bona copilului său.

S-au împăcat în perioada de 14 luni cât au locuit la New York, şi au filmat spectacole diferite pe Broadway.

A urmat o vacanţă fierbinte în Caraibe şi se vorbea despre viitoarea lor căsătorie. Se zvonea că Sienna îşi doreşte o ceremonie boemă lângă casa ei de vacanţă din Gloucestershire; ba chiar că îi ceruse sorei sale Savannah să îi creeze rochia.

Pe perioada cât au fost despărţiţi, Miller a avut o relaţie cu actorul galez Rhys Ifans (43) şi apoi cu vedeta din “Brothers and Sisters” Balthazar Getty (35).

Law are trei copii după mariajul de şapte ani cu actriţa designer Saddie Frot. Mai are un copil dintr-o relaţie cu modelul american Samantha Burke.

Sienna Miller se află în negocieri cu producătorii pentru a juca în comedia romantică “New Year’s Eve”, împreună cu Katherine Heigl şi Ashton Kutcher.

Jude Law turnează la continuarea filmului “Sherlock Holmes”, alături de Robert Downey Jr.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult