Acasa MagazinLife Judecătoria sector 1: Adrian Păunescu e tatăl Andreei Mihaela Bîrlea

Judecătoria sector 1: Adrian Păunescu e tatăl Andreei Mihaela Bîrlea

scris de L.M.
2 afisari

Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a decis că Adrian Păunescu este tatăl Andreei Mihaela Bîrlea. Instanţa a admis cererea privind stabilirea paternităţii.

adrian paunescu

Judecătoria sector 1: Adrian Păunescu e tatăl Andreei Mihaela Bîrlea

Decizia judecătoriei poate fi atacată cu apel la Tribunalul Bucureşti. Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a încheiat, în urmă cu o săptămână, dezbaterile în procesul de stabilire a paternităţii, deschis de Andreea Mihaela Bîrlea care afirmă că poetul Adrian Păunescu este tatăl ei biologic, ea având o decizie privind tagadă paternităţii lui Nicolae Bîrlea, tatăl din actul de naştere, transmite Mediafax.

Andreea Mihaela Bîrlea, care este grefier la Tribunalului Bucureşti, susţine că mama ei, Rodica Gabriela Bîrlea, şi Adrian Păunescu erau fiecare căsătoriţi la momentul la care au avut legătura amoroasă.

Femeia a cerut ca instanţa să dispună „tăgada paternităţii defunctului Nicolae Bîrlea ce apare ca fiindu-i tată în certificatul de naştere” şi „stabilirea paternităţii faţă de ea a defunctului Adrian Păunescu, decedat în 5 noiembrie 2010″. Adrian Păunescu a confirmat, într-un interviu publicat de revista Tango în 2009, existenţa unui copil din flori, o fiică, a căreii situaţie legală nu a elucidat-o, însă, niciodată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult