Acasa MagazinLife Julie Mayaya: Cum se cheltuiesc 100.000 de euro castigati la Vocea Romaniei (video)

Julie Mayaya: Cum se cheltuiesc 100.000 de euro castigati la Vocea Romaniei (video)

scris de L.M.
14 afisari

Castigatoarea celui de-al doilea sezon de „Vocea Romaniei” marturiseste ca a cheltuit deja premiul de 100.000 de euro pe care l-a primit odata cu marele trofeu.

Julie Mayaya: Cum se cheltuiesc 100.000 de euro castigti la Vocea Romaniei (video)

Julie Mayaya: Cum se cheltuiesc 100.000 de euro castigti la Vocea Romaniei (video)

„Congoveanca” lui Horia Brenciu de la „Vocea Romaniei” este mandra ca din banii castigati a reusit sa faca o investitie importanta: a reusit sa-si cumpere un apartament.

Cand ai bani in mana si incepi sa-i dai stanga si dreapta, iti dai seama ca nu sunt asa de multi pe cat te asteptai. S-au dus banii, s-au dus. Mi-am luat un apartament. Asta a fost cea mai scumpa investitie„, a povestit ea pentru Cancan.ro.

De cand a castigat concursul de la ProTV, Julie Mayaya l-a insotit pe fostul ei antrenor pe scena, fiind invitata sa cante in numeroase concerte ale acestuia.

Cei doi au lansat inclusiv o piesa impreuna, intitulata „Kiss On My Lips„.

2 comentarii

IngerAlbastru 13-10-2013 - 03:43

“Congoveanca” asta este cetatean roman??? sau oricine poate sa se lanseze la
“Vocea Romaniei” … nu cunosc regula jocului de asta intreb. Cand e de cumparat locuinta, suma respectiva nu e prea mare in Bucuresti pentru o
„Celebritate” … !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult