Acasa MagazinLife Julio Iglesias, reținut pe aeroport. Ce au găsit polițiștii în bagaje

Julio Iglesias, reținut pe aeroport. Ce au găsit polițiștii în bagaje

scris de D.P.
245 Afisari

Julio Iglesias a avut parte de o întâmplare deloc plăcută pe aeroport. Mai exact, atunci când a aterizat în Republica Dominicană pentru o escală, artistul a avut parte de probleme. 

Potrivit emisiunii „Fiesta” de la Telecinco, artist avea în valize peste 40 de kilograme de alimente. Iglesias sosea cu un zbor din Bahamas și făcuse o escală în Punta Cana, unde agenții au găsit obiecte ciudate în bagajele sale.

Problema a apărut atunci când autoritățile au deschis valizele artistului, descoperind mai multe pungi și pachete cu alimente proaspete, lucru interzis în multe țări și în Republica Dominicană, pentru a evita contaminarea alimentelor.

Iglesias și persoanele care călătoreau cu el au fost reținute timp de mai multe ore pe aeroport până când a devenit clar de ce transporta o cantitate atât de mare de alimente și, cu mijlocirea celor mai înalte autorități ale țării, precum ministrul culturii, Milagros Germán Olalla, și chiar a propriului birou al președintelui Luis Abinader, Julio Iglesias și bunurile sale au fost eliberate.

Makoke, colaborator al emisiunii „Fiesta”, asigură că este destul de obișnuit ca Julio Iglesias să aducă sau să ceară să i se aducă mâncare în călătoriile sale. Ea însăși susține că, în unele dintre vizitele sale la Miami, i-a adus fructe de mare, șuncă sau vin din Spania.

Cu toate acestea, mâncarea rechiziționată în Republica Dominicană a fost de un alt tip: cele 42 de kilograme de alimente erau compuse din fructe (afine, căpșuni, zmeură) și legume (salată, ciuperci, fasole și brănză).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult