Acasa MagazinLife Julio Iglesias, tâlhărit în Venezuela

Julio Iglesias, tâlhărit în Venezuela

scris de A.B.
8 afisari

Julio Iglesias a fost jefuit în timpul spectacolului susţinut în Venezuela. Potrivit unor surse oficiale locale, citate de AP, cântăreţului i-au fost furaţi bani şi diverse obiecte de valoare pe care hoţii le-au sustras din camera sa de hotel. 

iglesias

foto: b365.realitatea.net

Când Julio şi nepotul său au revenit după concert în camera de hotel au constatat că lipsesc 1.600 de dolari, trei iPad-uri şi un geamantan în care se aflau aparate de fotografiat, un computer şi documente personale, informează Agerpres.

Poliţia a audiat personalul hotelului şi în prezent examinează camerele de luat vederi pentru a stabili împrejurările în care s-a comis jaful.

Julio Iglesias a oferit două concerte în Venezuela, în cadrul turneului de promovare a ultimului său album „1”.

2 comentarii

Mache 14-05-2012 - 02:48

Ei l-au talharit! Auzi acolo!!! I-au nationalizat surplusu’, mama lui de imperialist!!! 🙂 🙂 🙂 Asa-i trebuie oricui calatoreste in tara de rahat a lui Chavez…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 14-05-2012 - 07:20

Lassa MacheL-Ardey, parca si venezuellica est Latina-hope !May estem hotzu-lake si …koorwette, ca old-Julica pleen facut, acum si nepotu complecteaza panoplia ! Traditia flumoasa de family!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult