Acasa MagazinLife Juriul de la MasterChef a fost înnebunit de mâncarea coreeană(VIDEO)

Juriul de la MasterChef a fost înnebunit de mâncarea coreeană(VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
18 afisari

La ediţia din 3 aprilie a Masterchef, desfăşurată marţi seara la ProTV, juraţii şi-au potolit foamea cu un preparat cu specific coreean, numit Bimbap.

mancare coreeana - Bimbap (foto:ProTV)

Catalin Scarlătescu şi Florin Dumitrescu au fost daţi pe spate de prepartul doamnei Magdalena Roxana Nicolae, de care nu s-au putut dezlipi până când în farfurie nu a mai rămas nimic. Al treilea jurat Sorin Bontea a chemat-o pe femeie lângă el în timp ce aceştia mâncau prepartul cu specific coreean şi i-a oferit acesteia şorţul, felicitând-o pentru ce a realizat: “: „Daca i-aţi făcut sa mănânce amândoi în felul ăsta şi tot mănâncă de dimineaţă, dă-mi voie să te felicit, vă mulţumim pentru aşa ceva”.

Magdalena Roxana Nicolae a învăţat să prepare mâncare coreeană în perioada în care a trăit în Coreea de Sud. Cătălin Scarlatescu a fost atât de impresionat de prepartul  coreean numit Bimbap din care se înfrupta cu pofta, încât l-a rugat pe acesta să îi dea doamnei Margareta două şorţuri, al doilea fiind din partea sa. Concurenta nu a primit două şorţuri, dar a primit multe felicitări din partea membrilor juriului şi posibilitatea de a continua în concurs. (video min 11)

M.c. 3 aprilie 2012 – part 1 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult