Acasa MagazinLife Justin Bieber a fost dat în judecată de mama unei fane – vezi de ce

Justin Bieber a fost dat în judecată de mama unei fane – vezi de ce

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Idolul adolescentelor nord-americane şi nu numai, Justin Bieber, a fost dat în judecată  de o mamă a unei fane care pretinde că a surzit aproape în totalitate la un concert al acestuia.

Justin Bieber a fost dat in judecata de o mama a unei fane(foto: chatterbusy.blogspot.com)

Concertul în cauza pentru care mama fanei lui Bieber doreşte să îl dea în judecată pe idolul fiicei sale pentru 9,23 de milioane de dolari a avut loc în urmă cu 2 ani în Portland. Potrivit TMZ, femeia care îl dă în judecată pe Justin, Stacey Wilson Betts a afirmat că la acel concert din iulie 2010, cântăreţul a urcat la un moment dat într-o gondolă în formă de inimă, care a amplificat sunetul peste nivelurile normale.

Stacey Wilson Betts susţine că de atunci suferă de boala denumită „tinnitus”, care se prezintă prin un piuit enervant şi insistent în urechi, care poate provoca nebunie. Până în acest moment, reprezentanţii lui Justin Bieber nu au oferit nici o informaţie despre acest caz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult