Justin Timberlake si Jessice Biel se casatoresc in Italia | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Justin Timberlake renunţă la viaţa de burlac, se căsătoreşte cu Jessica Biel

Justin Timberlake renunţă la viaţa de burlac, se căsătoreşte cu Jessica Biel

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Justin Timberlake şi Jessica Biel au hotărât că după 5 ani de relaţie a venit timpul să se căsătorească, nunta urmând să aibe loc lângă Napoli, în Italia.

Jessica Biel si Justin Timberlake se casatoresc in apropiere de Napoli (foto:berkleyblogs.com)

Localitatea aleasă de cei doi viitori miri, care s-au logodit de Crăciun anul trecut, nu este una întâmplătoare aceasta având semnficaţii importante pentru amândoi. Potrivit unei surse citate de publicaţia The New York Post, „Nunta va avea loc în apropiere de Napoli, într-un orăşel, în această săptămână. Este locul lor preferat, care are o semnificaţie specială pentru ei. Vor avea câteva sute de invitaţi, iar domnişoara de onoare va fi Lindsay Ratowsky, cea mai bună prietenă a miresei.”

Cuplul a cheltuit o mică avere pentru a-şi aduce invitaţii în sudul Italiei cu un avion privat, printre invitaţi aflându-se starul de comedie Andy Samberg şi producătorul muzical Timbaland, potrivit mediafax. Petrecerile au început deja şi sunt în desfăşurare în sudul Italiei pentru a celebra nunta celor două staruri. Invitaţii au fost văzuţi participând la o petrecere privată marţi seară, în apropiere de Napoli şi apoi, miercuri seară, au asistat la un impresionant foc de artificii. Cuplul Timberlake – Biel a fost văzut pentru prima oară căutând posibile locaţii de nuntă în Italia, în luna aprilie, iar printre locurile vizitate de cei doi s-a numărat şi Palazzo Margherita, palatul deţinut de Francis Ford Coppola în Bernalda, un orăşel aflat la circa 200 de kilometri de Napoli.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi, iar în ultimul timp Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice. Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al şaptelea cer”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult