Acasa MagazinLife Kate Winslet: Inima ei rezistă, dar stomacul nu

Kate Winslet: Inima ei rezistă, dar stomacul nu

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Aceasta pare să fie reacţia actriţei Kate Winslet la auzul melodiei de pe coloana sonoră a filmului “Titanic” care a făcut-o celebră în lumea întreagă.

Kate Winslet si Leonardo di Caprio in Titanic

Actriţa britanică aflată în turneul de promovare a versiunii 3D a filmului “Titanic” a declarat că piesa “My heart will go on” interpretată de cântăreaţa canadiană Celine Dion o face să vomite, potrivit unei informaţi transmise de Mediafax. Kate Winslet le-a răspuns reporterilor MTV News, care au întrebat-o ce părere are despre melodie, că  “Îmi vine să vomit când o aud. [..] Aş vrea să spun ‘Oh, fiţi atenţi, e cântecul lui Celine Dion!’. Dar nu o fac. Stau acolo, ştiţi, cu o faţă imobilă şi cu o ameţeală internă”. Melodia“My heart will go on” a ocupat prima poziţie în topuri din întreaga lume, fiind cel mai mare hit al lui Celine Dion până în prezent.

Turneul de promovare a versiunii 3D a filmului din 1997 “Titanic” are loc într-o perioadă în care vor fi comemoraţi 100 de ani de la naufragiatul celebrului vapor care s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în aprilie 2012, în urma coliziunii cu un iceberg, La premiera londoneză a filmului “Titanic” în versiunea 3D au participat regizorul James Cameron, întors recent dintr-o călătorie în groapa Marianelor şi actorii Billy Zane şi Kate Winslet, dar nu şi Leonardo Dicaprio, care este ocupat cu filmările la noul film al lui Quentin Tarantino, „Django Unchained”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult