Acasa MagazinLife Katy Perry şi Kanye West au lansat E.T. (Video)

Katy Perry şi Kanye West au lansat E.T. (Video)

scris de Ștefan Constantinescu
2 afisari

Katy Perry a lansat  videoclipul „E.T.”, un featuring cu Kanye West, marcând cu acest prilej şi o schimbare de look pentru cântăreaţă.

Katy Perry a lansat  videoclipul "E.T.", un featuring cu Kanye West

Katy Perry a lansat videoclipul "E.T.", un featuring cu Kanye West

 Katy Perry s-a transformat într-o fiinţă extraterestră, dar numai pentru a filma videoclipul celui mai nou single al său, intitulat „E.T.“, informează site-ul contactmusic.com. Cântăreaţa, renumită pentru apariţiile surprinzătoare şi excentrice, se va metamorfoza într-o creatură inspirată din seria de filme SF care au acţiunea pe tărâmul Narnia. Single-ul „E.T.“ este o colaborare cu rapperul american Kanye West, care apare în clip, cu o înfăţişare pământeană. Pentru rolul de fiinţă extraterestră, Katy Perry a fost machiată şi coafată extravagant, iar personajul venit din alte lumi zboară prin spaţiu, printre stele, apoi coboară pe Lună, unde începe o poveste de dragoste cu un robot. Deşi este obişnuită să afişeze costume de scenă ciudate şi să se machieze strident pentru show-urile sale, Katy a mărturisit că i-a fost mai greu întrucât pregătirea imaginii de extraterestru a durat cel puţin şase ore înaintea fiecărei „reprize“ de filmări.

Katy Perry a reuşit să fie mai „extraterestră” decât Lady Gaga, în acest videoclip, pentru care s-a costumat ca o creatură desprinsă parcă din multipremiatul film al lui James Cameron, „Avatar”.

Machiajul „reptilian” al vedetei, combinat cu ţinute extravagante marca Viktor & Rolf dau savoare poveştii de dragoste „wall-e-iana” dintre Katy şi personajul android devenit albinos al lui Kanye.

Clipul a fost atât de bine primit de fanii artistei încât acesta a fost vizualizat de peste 10 milioane de persoane pe YouTube.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult