Acasa MagazinLife La 68 de ani, George Lucas (Star Wars) s-a logodit

La 68 de ani, George Lucas (Star Wars) s-a logodit

scris de L.M.
9 afisari

George Lucas, creatorul în vârstă de 68 de ani al francizei „Star Wars”, s-a logodit şi urmează să se căsătorească cu iubita sa Mellody Hobson, au anunţat joi reprezentanţii companiei cinematografice Lucasfilm Ltd.

George Lucas şi Mellody Hobson

George Lucas şi Mellody Hobson, directoarea firmei de investiţii Ariel Investments LLC, au o relaţie care a început în urmă cu peste şase ani. Deocamdată nu sunt cunoscute data şi locul unde va avea loc nunta.

Aceasta va fi prima căsnicie pentru Hobson şi cea de-a doua pentru Lucas, care a fost căsătorit între anii 1969 şi 1983 cu editorul de film Marcia Lucas. George şi Marcia Lucas au adoptat o fetiţă, Amanda, înainte de a divorţa în 1983. Ulterior, George Lucas a adoptat singur alţi doi copii.

Mellody Hobson, în vârstă de 43 de ani, face parte din consiliile de administraţie ale studioului hollywoodian DreamWorks Animation, companiei de produse cosmetice Estee Lauder, lanţului de magazine Starbucks şi companiei online Groupon Inc.

George Lucas, care a devenit celebru regizând în 1971 filmul ştiinţifico-fantastic „THX 1138”, a lansat în 1977 primul film din seria „Star Wars”, pe care a dezvoltat-o apoi într-una dintre cele mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile. Cineastul american a vândut studiourile care îi poartă numele – Lucasfilm – şi franciza „Star Wars” grupului Walt Disney, în noiembrie 2012, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari.

4 comentarii

Ereticul 04-01-2013 - 12:17

Lucas isi iubeste atat de tare filmul incat s-a logodit cu Chewbacca …

geek-a-contra 04-01-2013 - 12:55

si care-i problema ta?

Ereticul 04-01-2013 - 13:10

Este o constatare, nu o problema.

jan dinu 05-01-2013 - 07:39

— GEORGE — ,daca mai astepta-i putin dupa decesul
lui SERGIU , vaduva — DANA — te-ar fi luat de barbat
shi te facea — VIRIL — in pat !! NU uita te poate ajuta ca are eGxperiente
cinematogragfice stiintifico – fantastice de la sub 18 ani …
NU amina – trimite – un avion la Otopeni – shi cum vine Hollywood
trinteste-o la pamint shi itzi face mostenitori fara sa apelezi la ciori …!…
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult