Acasa MagazinLife La Londra, căsătorii interzise pe durata Jocurilor Olimpice

La Londra, căsătorii interzise pe durata Jocurilor Olimpice

scris de A.B.
2 afisari

Guvernul britanic intenţionează să instituie o interdicţie cu privire la eventualele căsătorii între participanţii şi oaspeţii Jocurilor Olimpice. În această perioadă, nu vor fi eliberate nici vize pentru studenţi, relatează media din Albion.

tineri casatoritiParticipanţilor  şi oaspeţilor Jocurilor Olimpice, care vor avea loc în vara acestui an la Londra, le va fi interzis să se căsătorească şi să solicite cetăţenia Regatului Unit.

Această interdicţie este menită să protejeze ţara de un posibil aflux de imigranţi, care şi-ar putea legaliza relaţiile pe teritoriul Regatului Unit şi, în consecinţă, ar putea pretinde cetăţenia acestui stat.

Aproximativ 20.000 de persoane din afara Uniunii Europene vor obţine viză pentru o perioadă de şase luni, dar care va interzice direct căsătoria sau formarea oricărui parteneriat civil.

De asemenea, cei care vor intra cu acest tip de viză pe teritoriul Marii Britanii nu vor avea posibilitatea obţinerii unei vize de studiu.

Autorităţile britanice se tem că în timpul Jocurilor Olimpice de vară ţara va deveni prea deschisă accesului imigranţilor şi teroriştilor.

Agenţia de frontieră a Regatului Unit a informat deja toate cele 204 de Comitete Olimpice Naţionale că toţi oaspeţii trebuie să furnizeze dovada că nu vor rămâne mai mult de şase luni pe teritoriul Marii Britanii, nu îşi vor căuta un loc de muncă şi nu vor contracta căsătorii pe teritoriul Regatului Unit.

De asemenea, aceştia trebuie să facă dovada solvabilităţii financiare, aceasta însemnând fonduri suficiente de existenţă şi un bilet de întoarcere.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult