Acasa MagazinLife La Românii au talent, No Limit a auzit muzica cu sufletul

La Românii au talent, No Limit a auzit muzica cu sufletul

scris de A.B.
7 afisari

Pentru Trupa No Limit, muzica nu se opreşte niciodată. Formată din tineri dansatori hipoacuzici, trupa şi-a demonstrat valoarea in finala de la Românii au Talent.

NO LIMIT in finala romanii au talent

NO LIMIT in finala Romanii au talent

No Limit au oferit o lecţie de viaţă pentru noi toţi.  Sunetul muzicii s-a auzit în sufletele dansatorilor, care au realizat un dans de excepţie urmărind doar gesturile şi mimica coordonatorului.

Cu respiraţia tăiată şi vizibil impresionat, Mihai Petre a spus: „E uimitor cum o trupă ca voi reuşeşte să arate ca o trupă de balet profesionistă. Deşi nu auziţi, voi reuşiţi să faceţi un program complex din punct de vedere coregrafic. Nu e doar pasiunea de a dansa. Ridicaţi lucrurile la un alt nivel. Sunteţi foarte expresivi. M-a mai uimit faptul că atunci când s-a întrerupt muzica, reuşeaţi să vă coordonaţi fantastic simţindu-vă unul pe altul şi comunicând cu doamna care va conducea. Pentru voi nu se întrerupe niciodata ritmul. Bravo!”

Cu lacrimi în ochi Andra a suspinat: Sunteţi un exemplu, sunteţi foarte talentaţi. Cum   v-aţi simţit? Aţi fost ok! Vă iubesc şi eu mult şi toată lumea vă iubeşte pentru că sunteţi talentaţi!

La rândul său, Andi Moisescu şi-a exprimat emoţia. M-am uitat la numărul ăsta şi la sfârşit mi-am dat seama ca v-am văzut ca pe nişte oameni care aud. Eu am uitat că voi nu auziţi de-a lungul momentului. Aşa ar trebui să vă privească toată lumea, a încheiat Andi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult