Lady Gaga îl imită pe Bieber – ce a făcut in Barcelona (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Lady Gaga îl imită pe Bieber – ce a făcut la un concert din Barcelona (video)

Lady Gaga îl imită pe Bieber – ce a făcut la un concert din Barcelona (video)

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

În timpul unui concert din Barcelona, cântăreaţa americană Lady Gaga a vomitat de patru ori, incidentul întâmplându-se la nici o săptămână după ce Justin Bieber a păţit un lucru similar pe scena din Arizona.

lady gaga

Lady Gaga îl imită pe Bieber – a vomitat de 4 ori la un concert din Barcelona

Cântăreaţa, în vârstă de 26 de ani, a început să se simtă rău în timp ce cobora pe o scară din decorul show-ului. Îmbrăcată în acelaşi stil sumar cu care şi-a obişnuit fanii, Gaga a fost văzută oprindu-se pe o treaptă, unde s-a aplecat peste margine cu spatele la public.

Urmând modelul lui Justin Bieber, canadianul vomitând şi el pe scenă săptămâna trecută, Lady Gaga şi-a continuat coregrafia în timpul melodiei „Edge of Glory”.  Cu toate acestea, cântăreaţa nu a fost în stare să-şi ducă la capăt interpretarea fără să se mai oprească de trei ori pentru a vomita aplecată peste o balustradă din decor.

Lady Gaga s-a purtat ca o profesionistă, reuşind să execute mai multe mişcări de dans între reprizele de greaţă, în timp ce dansatorul ei încerca să-i blocheze vizibilitatea, aşezându-se în faţa ei. Vedeta şi-a ţinut singură părul în timp ce evita să se murdărească înainte să revină cu faţa la spectatori şi să continue show-ul.

Potrivit mediafax, aceasta nu este prima oară când interpretei i s-a făcut rău pe scenă, fiind nevoită să întrerupă şi concertul pe care l-a ţinut în august în România ca să poată vomita în afara camerelor de filmat. Atunci Gaga a spus că i se mai întâmplă să i se facă rău câteodată şi să vomite în culise.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult