Acasa MagazinLife Lady Gaga: Primul concert de pe „Naţional Arena”

Lady Gaga: Primul concert de pe „Naţional Arena”

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Controversata cântăreaţă Lady Gaga ar putea susţine în iulie 2012 un concert în Bucureşti care va inaugura şi din punct de vedere muzical „Naţional Arena”.

Lady GagaConcertul ar putea avea loc după 8 iulie 2012, când artista va începe partea europeană a turneului „The Born This Way Ball Tour”. Site-ul metropotam.ro a anunţat că negocierile cu Primăria Capitalei s-au finalizat cu succes şi că Lady Gaga ar putea susţine primul concert din istoria noului Stadion „Naţional Arena” din Bucureşti. Iniţial, Primăria Capitalei ar fi încercat să aducă pentru debutul muzical al stadionului formaţia irlandeză U2, dar acest lucru nu a fost posibil întrucât ei nu sunt în turneu.

Cântăreaţa Lady Gaga, acum în vârstă de 26 de ani, a fost comparată de numeroase ori cu Madonna şi a câştigat 5 premii Grammy în carieră. Cele trei albume lansate până acum de artistă s-au vândut în zeci de milioane de exemplare, Lady Gaga reuşind să fie şi prima persoană care să adune peste 20 de milioane de fani pe Twitter.

Directorul de comunicare Emagic, Dragoş Chiscoci, a cerut însă fanilor să nu se bucure încă prea mult întrucât nimic nu e sigur, autorităţile bucureştene încercând să o aducă pe cântăreaţă şi anul trecut în România. Dacă Lady Gaga nu va concerta în iulie 2012 pe „Naţional Arena”, onoarea de a inaugra muzical stadionul naţional va reveni trupei americane Red Hot Chili Peppers, care vor concerta în Bucureşti pe 31 august 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult