Acasa MagazinLife Lady Gaga si-a scos celulita la plimbare. Vezi aici

Lady Gaga si-a scos celulita la plimbare. Vezi aici

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Paparazzii au surprins-o pe Lady Gaga cand mergea catre sala de gimnastica a lui Tracy Anderson, care le mai are printre cliente pe Madonna sau Gwyneth Paltrow.


Potrivit dailymail.co.uk, nonconformista cantareata era intr-o tinuta care mai mult o dezbraca decat o imbraca, oferind o priveliste excelenta catre celulita care a lovit-o la 24 de ani.

 

0 comentariu

popescu nicu 16-09-2010 - 14:24

pentru toti cei care il lauda pe oprea si UNPR !
Bai fratilor voi sunteti orbi si nu vedeti adevarul ? nu mai laudati pe OPREA si UNPR ca iar au dovedit ca sunt tradatori fata de militari! Si sa ma explic ca sa intelegeti si voi care doar vorbiti si nu ginditi :
1-deci parlamentarii PML si PSD s-au retras din parlament, in momentul votarii legii acestia nu au fost prezenti, nici macar unul in carne si oase.
2-Pentru votul final au fost doar PDL, UDMR, UNPR si minoritatile. Votul a fost astfel: 170 pentru, 2 impotriva si 3 impotriva
CONCLUZIE: doar 5 parlamentari nu au fost de acord cu legea ! si pot spune ca cei doi care au fost impotriva sunt de la minoritati(Col Mircovici si unul care nu se stie) si trei impotriva(probabil de la UDMR si minoritati). Deci atit OPREA cit si parlamentarii UNPR au votat pentru ADOPTAREA LEGII si includerea militarilor in legea unica. Asta este adevarul, asa au tinut cu militarii! TRADATORUL Tot TRADATOR ESTE SI VA FI IN VECI! Pai PNL si PSD si daca ramineau la vot erau depasiti intrucit impreuna sunt abia 126 si trebuia sa fie 168, Asa ca nu mai dezinformati se vede ca sunteti toti portocalii ca si seful vostru BASE+OPREA!

AVADANI 16-09-2010 - 15:47

La 14 ani plecam de acasa sa inbratisez o cariera militara , de la 14 ani pana la 40 am fost mereu supus unor reguli si regulamente militare,asa a fost regimul mult mai bun decat cel de acum Am rabdat foame si frig de nenumarate ori,am fost in slujba tarii nu am gresit cu nimic. Azi suntem batjocoriti de cei care ar trebui sa fie acolo unde o tara intreaga le-a gasit destinatia ,adevaratii dictatori sunt printre noi ,istoria ii va judeca.

ANA 16-09-2010 - 19:37

MODUL DE RECALCULARE A PENSIILOR MILITARE ESTE FOARTE AVANTAJOS !
MILITARII AU PENSII CU MULT PESTE MEDIE !

Mos Gerlia 16-09-2010 - 20:32

consideri ca contributia ta a fost mai mare decat a unui tinar care a imbratisat studiul politehnicii, dupa care, a participat ca si inginer la construirea unor fabrici si uzine in tzara?

Timisoreanul 16-09-2010 - 20:50

Armata romana a iesit calare pe taburi si a tras in oamenii din Piata Operei din Timisoara, ati tras in propiul vostru popor, care a iesit in strada.

Ne-ati furat revolutia, impreuna cu peceristul Ilici. Acum mai aveti si tupeul sa faceti mofturi, Sarmanii de voi, patriotii ofitiri si subofitiri nu mai sunt favorizati. Acum mai veniti si cu lacrimi din astea de crocodil, ca vezi doamne, poporul roman nu este recunoscator.

usla 16-09-2010 - 21:36

NIMENI,NICIODATA,nu a iesit victorios dintr-o confruntare cu propria-i ARMATA. Cei mai destepti privilegiaza Armata, asa cum fac evreii, americanii, elvetienii s.a.dar toti ceilalti ii respecta statutul consacrat de-a lungul istoriei. Iar daca ataci, concomitent, Armata, Politia, serviciile secrete, Jandarmeria si PRESA, esti MORT(politic vorbind)

ZOZO 25-09-2010 - 17:02

24 SEPT 2010 A ARATAT PRIMUL AVERTISMENT.Urmeazape 07 oct desfasurareaactiuni;or polifiei de care a inceput sa-i tremure izmenele lui Popei.Armata nu a fost si nu va fi umilita de nimeni in toata existenta ei.G UVERNANTI PORTOCALII O SA VAV TRANSFORMATI IN CULOAREA MORTII.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult