Acasa MagazinLife Lady Gaga va fi prima artistă pe „Naţional Arena”

Lady Gaga va fi prima artistă pe „Naţional Arena”

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Controversata cântăreaţă Lady Gaga a ajuns la un acord cu Primăria Capitalei pentru a susţine un concert pe 16 august 2012.

Afis turneul "The born this Way Ball" (foto:ladygagamx.org)

În urmă cu două săptămâni directorul de comunicare Emagic, Dragoş Chiscoci anunţase drept probabil un concert la Bucureşti al artistei în luna iulie, în timpul perioadei europeene a turneului „The Born This Way Ball ”. Concertul susţinut de Lady Gaga în cadrul turneului mondial ‘The Born This Way Ball’ va putea fi urmărit în Capitală de peste 50.000 de spectatori. Potrivit Agerpres, biletele vor avea preţuri cuprinse între 130 şi 495 de lei şi urmează să fie puse curând în vânzare.

Cântăreaţa Lady Gaga, acum în vârstă de 26 de ani, a fost comparată de numeroase ori cu Madonna şi a câştigat 5 premii Grammy în carieră. Cele trei albume lansate până acum de artistă s-au vândut în zeci de milioane de exemplare, Lady Gaga reuşind să fie şi prima persoană care să adune peste 20 de milioane de fani pe Twitter. Dacă Lady Gaga nu ar fi acceptat să concerteze acum pe „Naţional Arena”, onoarea de a inaugra muzical stadionul naţional ar fi revenit trupei americane Red Hot Chili Peppers, care va veni la Bucureşti la sfârşitul lunii august, pe 31.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult