Acasa MagazinLife Lady Gaga vine la Bucureşti cu bucătarul personal

Lady Gaga vine la Bucureşti cu bucătarul personal

scris de A.B.
6 afisari

Lady Gaga vine în România însoţită de zeci de dansatori şi de propriul bucătar care trebuie să-i pregătească artistei în fiecare zi câte un sortiment diferit de salată.

lady gaga

foto: hellosm.ro

Lady Gaga

va cânta pe Naţional Arena din Bucureşti, pe 16 august ea fiind primul artist străin care va concerta pe noul stadion. Ea va fi însoţită pe tot parcursul turneului de o armată de oameni, printre care zeci de dansatori.

În plus, pe toată durata turneului mondial „The Born This Way Ball”, din care face parte şi concertul de la Bucureşti, Lady Gaga va fi însoţită de propriul bucătar. Acesta trebuie să-i pregătească artistei în fiecare zi câte un sortiment diferit de salată. Totodată, Lady Gaga îşi va aduce pianul dar şi propria scenă.

„Dansatori, costume, schimbări de costume, lumini fabuloase care se învârstesc . Vine cu o scenă absolut fantastică. Nu va fi cu o deschidere mai mică de 26 de metri” a spus, pentru ProTV, Laura Coroianu, CEO Emagic.

Lady Gaga îşi va alege singură ţinutele şi va lucra împreună cu echipa ei la decorul cabinelor şi al scenei amplasate pe Naţional Arena.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, „Born This Way”, cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografic ale sale, „The Fame” şi „The Fame Monster”.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare online, pe 27 aprilie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult