Larisa Mihaies a cântat la Vocea României din spatele cortinei

Larisa Mihaies a cântat la Vocea României din spatele cortinei

Vocea Romaniei, 3 octombrie 2014. La doar 17 ani, Larisa Mihaies are o voce pe placul lui Tudor Chirila: rock! Concurenta a ales pentru auditiile pe nevazute piesa „Ploaia”, a celor de la Cargo, iar vocea ei s-a mulat perfect pe acordurile melodiei.

Tudor Chrila, Smiley, Loredana si Marius Moga au intors scaunele, dornici sa o convinga pe concurenta sa vina in echipa lor, insa adevarata surpriza a venit dupa ce cortina a cazut. „Uau! Ce aparitie! A meritat asteptarea”, a exclamat Lori cand a vazut-o pe blondina angelica, in timp ce Tudor i-a recitat din Shakespeare.

Vocea Romaniei, 3 octombrie 2014.  Ascunsa in spatele cortinei, Larisa nu a realizat ca a reusit sa-i intoarca pe toti cei patru antrenori: „Am auzit ca s-au intors doar doua scaune”, a marturisit ea emotionata.  „Mi-a placut foarte mult cum ai abordat melodia. Vocea ta suna foarte bine in limba romana”, a punctat Smiley. Pledoariile antrenorilor nu au avut insa nicio sansa in fata gestului facut de Tudor Chirila, care a castigat-o pe Larisa in echipa lui.