Acasa MagazinLife Laszlo Csatary – Criminal nazist, găsit la Budapesta

Laszlo Csatary – Criminal nazist, găsit la Budapesta

scris de M.A.
10 afisari

Unul dintre cei mai căutaţi criminali nazişti din lume, Laszlo Csatary, în vârstă de 97 de ani, acuzat de complicitate la moartea a 15.700 de evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost găsit la Budapesta.

Laszlo Csatary - Criminal nazist, găsit la Budapesta

Laszlo Csatary - Criminal nazist, găsit la Budapesta

„Pot confirma că Laszlo Csatary a fost identificat şi găsit la Budapesta„, a declarat Efraim Zuroff, directorul biroului centrului Wiesenthal din Israel. The Sun l-a putut fotografia şi filma datorită informaţiilor pe care le-am furnizat în septembrie 2011”, a adăugat acesta, transmite Mediafax.

Cotidianul britanic a anunţat duminică pe pagina sa de Internet că cel mai căutat criminal de război nazist de naţionalitate ungară din lume „a fost identificat şi găsit” în capitala ungară. „Acum zece luni, un informator ne-a furnizat informaţii care ne-au permis să îl localizăm pe Laszlo Csatary la Budapesta. Acest informator a primit recompensa de 25.000 de dolari pe care o acordam pentru informaţii care să permită găsirea criminalului nazist„, a explicat Zuroff într-un interviu prin telefon pentru AFP.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult