Acasa MagazinLife Laura Cosoi și Smiley, la final

Laura Cosoi și Smiley, la final

scris de A.B.
1.671 Afisari

Laura Cosoi şi Smiley şi-au spus adio. Imediat după aflarea veştii, au început bârfele. Chiar dacă ce doi nu au făcut publice motivele care au dus la despărţire, gura lumii zice că Laura ar fi fost văzută la braţul unui alt bărbat.  

cosoi

foto: exclusivnews.ro

Gurile rele spun că relaţia dintre Laura şi Smiley era una formală, cei doi ne mai fiind fericiţi de mult timp. Potrivit Ring, Laura şi Smiley pozau mereu într-un cuplu fericit, unde totul este perfect, dar în realitate aveau o relaţie mai mult formală. Când doi oameni se iubesc cu adevărat, asta se vede când sunt unul lângă celălalt. În cazul lor nu se observa această atracţie. Persoane apropiate din anturajul celor doi susţin că despărţirea a avut loc acum, pentru că unul dintre ei a întâlnit pe altcineva. Imediat după anunțul celor doi, presa mondenă a început să caute motivele care ar fi dus la separare. O publicație a amintit că Smiley a fost surprins într-o îmbrăţişare pătimaşă cu Iulia Vântur, fosta iubită a lui Marius Moga, iar Laura a ținut de mână un bărbat misterios în timpul unei petreceri. 

După ce au şocat lumea showbiz-ului românesc cu vestea despărţirii sale de Smiley, Laura Cosoi a publicat pe blogul său mai multe fotografii şi un clip video. Clipul video este al unei melodii, intitulate sugestiv: „Hello, alone” („Bună, singurătate!”). Alături de el, câteva fotografii mai vesele, care o arată pe Laura într-un parc de distracţii. „După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi”, a fost mesajul trimis presei de cei doi. „Este adevărat că ne-am despărţit. Nu este o strategie de PR, aşa cum s-a zvonit. Noi ne-am anunţat separarea oficial şi nu vrem să vorbim mai mult despre asta. Restul ţine de intimitatea noastră. Am rămas prieteni şi avem proiecte împreună pe viitor”, a declarat Laura Cosoi, pentru ziarul Click!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult