Acasa MagazinLife LEGO face si gesturi minunate pentru copii. Vestea pe care a primit-o un baietel de 9 ani care sufera de leucemie

LEGO face si gesturi minunate pentru copii. Vestea pe care a primit-o un baietel de 9 ani care sufera de leucemie

scris de C.P.
30 afisari

Kai Fritsch are doar 9 ani. La 9 ani, te-ai gandi ca se joaca toate ziua cu LEGO. In schimb, el face vizite zilnice la spital si suporta chimioterapia de aproape un an, atunci cand medicii i-au anunat pe parinti ca fiul lor sufera de leucemie.

legoA fost momentul in care familia din Australia a inceput sa faca tot felul de calcule pentru a-si putea permite tratamentul pentru Kai Fritsch: “De un singur lucru nu am putut sa ne atingem. De seturile lui LEGO. Nu ne-a lasat, ba chiar ne-a pus sa ii promitem ca ii vom mai cumpara LEGO atunci cand putem”, a declarat mama lui Kai Fritsch, Amanda Fritsch, pentru publicatia online sunshinecoastdailty.com.au.

Povestea lui a emotionat si, cumva a ajuns si la urechile producatorilor LEGO. Care nu s-au gandit de doua ori si i-au trimis lui Kai Fritsch o invitatie surprinzatoare. Povesteste tot mama lui Kai Fritsch: “Am primit de la reprezentantii LEGO o scrisoare conform careia cel mai mare magazin din Melbourne isi va deschide oricand portile pentru noi, iar Kai va putea sa plece acasa cu cate seturi LEGO isi va dori.
Kai iubeste LEGO. De cand era mic a fost fascinat de LEGO si a construit o multime de lucruri noi cu piesele LEGO. Nu pot sa imi imaginez bucuria lui cand va fi acolo si o sa vada toate jucariile LEGO. O sa stam acolo ore bune, sunt sigura”, a mai povestit Amanda Fritsch.

Familia Fritsch vede excursia la magazinul LEGO drept o vacanta, una pe care ea, sotul ei si ceilalti doi copii nu au mai avut-o de un an de zile, de cand medicii l-ai diagnosticat pe Kai cu crunta boala: “Va fi o pauza pentru noi toti. Pentru Kai, va fi un adevarat paradis LEGO”, a mai adaugat femeia, care a tinut sa le multumeasca celor de la LEGO pentru gestul cu adevarat minunat pe care l-au facut pentru unul dintre milioanele de fani din toata lumea de LEGO:
“Ne-au facut zilele mai frumoase. Acum, nu mai asteptam sedintele de chimioterapie, ci excursia la marele magazin LEGO. Iar Kai nu se poate abtine din a zambi in fiecare zi”, a spus aceasta emotionata celor de la sunshinecoastdailty.com.au, care au descoperit povestea familiei Fritsch.

Este adevarat. LEGO aduce bucurie tuturor copiilor. Le dezvolta imaginatia si creativitatea si la Noriel puteti gasi seturi LEGO la preturi accesibile, care sigur vor fi pe placul piticului dumneavoastra. Iar pentru cei mai mari, LEGO le pune la dispozitie seturi ceva mai complicate, dar si mai interesante. Descoperiti ofertele si bucurati-va impreuna de LEGO!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult