Acasa MagazinLife Lena, castigatoarea Eurovision, acuzata de plagiat. Pe internet circula un film in care ea apare intr-o scena de sex (VIDEO)

Lena, castigatoarea Eurovision, acuzata de plagiat. Pe internet circula un film in care ea apare intr-o scena de sex (VIDEO)

scris de Ziua Veche
49 Afisari

 

O parte din melodia Satellite, care i-a adus tinerei germane Lena Meyer-Landrut victoria in finala Eurovision 2010, a fost copiata dupa o melodie populara in Bulgaria, sustine postul de radio Darik din Sofia, citat de Agerpres.

 

Potrivit ziaristului Dragomir Simeonov, introul melodiei a fost preluat (intentionat sau nu) din melodia cu care incepe emisiunea pentru copii ”Leka nost deta!” a postului de televiziune national al Bulgariei. Aceasta emisiune, al carei numele se traduce ‘Noapte buna copii!’, se difuzeaza deja de cateva decenii, in fiecare zi, si este foarte populara in Bulgaria, iar in anii 80 ai secolului trecut a devenit populara si in Romania. ”Felicitari bulgarilor. In sfarsit, tara noastra a avut un succes la Eurovision”, afirma Dragomir Simeonov. El explica insa ca acest succes nu a fost obtinut de melodia ”Inger” a lui Miro, care nici nu a intrat in finala, ci de melodia ”Leka nost deta”, care a castigat competitia.

 

Acuzatiile de plagiat insotesc mereu concursul Eurovision. Aproape ca nu trece niciun an fara scandaluri legate de originalitatea melodiilor participante.

 

 

De asemenea, Lena a devenit subiectul unui alt scandal mediatic – la mai putin de 48 de ore dupa ce a castigat, sambata, concursul Eurovision 2010 – din cauza unor secvente nud care au fost postate pe internet, informeaza telleestmatele.com., citat de Mediafax. In acest filmulet, Lena, in varsta de 19 ani, apare goala intr-o piscina, in compania unui tanar, si el dezbracat. Cantareata germana a recunoscut ca nu este vorba de un trucaj si a explicat ca este vorba de o scena din serialul de docu-fictiune „Bitte helfen Sie mir”, difuzat in septembrie 2009 de postul de televiziune RTL.

{youtube}zySl47LhW4o{/youtube}

0 comentariu

Bornel 16-09-2010 - 07:00

„Intr-o singura fraza, sindicatele nu mai reprezinta pe nimeni din afara familiei, dar au un patrimoniu si angajati mai mult decat statul. De exemplu, la stat mai lucreaza, cu doctori si profesori cu tot, vreo 1,2 milioane de oameni. La sindicate dau cu sapa vreo cincizeci de mii. Vorbesc aici de angajati la privat care muncesc sa apere drepturile muncitorilor la stat.”
– mare dreptate ai domnule, poate mai inteleg si altii cine sunt „sindicalistii”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult