Acasa MagazinLife Lenny Kravitz calcă pe urmele lui George Clooney

Lenny Kravitz calcă pe urmele lui George Clooney

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Fosta prietenă a lui George Clooney, Elisabetta Canalis este posibil să îşi fi găsit un nou iubit în persoana cântăreţului Lenny Kravitz.

Elisabetta Canalis si Lenny Kravitz este posibil sa formeze un cuplu (foto:woonko.com)

Presa britanică a anunţat că actriţa italiană Elisabetta Canalis a fost văzută alături de artistul american Lenny Kravitz în culisele unui concert susţinut de acesta în cadrul Festivalului 123 din Ibiza. Conform unor surse starpulse.com, prezentate de Agerpres, „Lenny şi Elisabetta au venit împreună la concert şi au fost nedespărţiţi în zona VIP a festivalului” şi se părea că se înţeleg foarte bine.

După ce s-a despărţit de „cel mai sexy actor de la Hollywood”, George Clooney, Elisabetta Canalis a mai avut o relaţie cu unul dintre membrii echipei „Jackass”, Steve-O. De partea cealaltă, actorul George Clooney, acum în vârstă de 51 de ani, are o relaţie de 1 an de zile cu mult mai tânăra, Stacy Keibler, 32 ani, fostă luptătoare profesionistă de wrestling.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult