Acasa MagazinLife Leonardo DiCaprio este hartuit de o romanca

Leonardo DiCaprio este hartuit de o romanca

scris de Ziua Veche
2 afisari

Starul american Leonardo DiCaprio a obtinut un ordin de restrictie impotriva unei romance, Livia Bistriceanu, care locuieste in Chicago si care il hartuieste pe actor sustinand ca este casatorita cu acesta si ca este insarcinata cu copilul lui, conform site-ului Inrumor.com.Conform deciziei dictate miercuri de judecatorul Carol Boas Goodson, romanca in varsta de 41 de ani nu are voie sa se apropie la mai putin de 90 de metri de Leonardo DiCaprio.

 

 

”Avand in vedere acest comportament obsesiv de hartuire, ma tem de doamna Bistriceanu si cred ca siguranta mea personala dar si a celor din jurul meu este in pericol”, sustinea Leonardo DiCaprio in plangerea facuta la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, conform site-ului huffingtonpost.com.
In plangere sunt menionate si marturii ale garzilor de corp ale actorului conform carora Livia Bistriceanu a calatorit cel putin de doua ori din Chicago la Los Angeles, incercand sa-l intalneasca pe actor la resedinta sa si la birou. In cursul acestor vizite la Los Angeles, romanca a refuzat sa plece de pe proprietatea actorului si s-a comportat agresiv.
Livia Bistriceanu „dorea in mod evident sa ma intalneasca, indiferent de consecinte”, mai noteaza actorul in plangerea formulata, mentionand ca nu s-a intalnit insa niciodata cu romanca.

0 comentariu

caramache 18-09-2010 - 13:56

„Ce-i drept mai rar un asa bun incasator:”oricine il plateste are parte de servitzilii imperturbabilului Grosan, nordic consumator de palinca descalecat cu mazgalitul la tona -kilometru-ora pe meleagurilii „sudice” ale tzuicii de Valeni. Pasarica platita a lui Grosan continua sa guitze de placere la amor cun ora, pardon cu tona tarifata la kilometru pe ora, necontenind sa-si numere boacanele: boacana MCI, boacana MCII, boacana MCIII, boacana MCIV…..pana ce vine Ecarisajul si-l prepara clisa de cane si piele de toba utecisto-pioniereasca-estudiantina cu ambele produse stampilate „Sanepidul vetetrinar – Produs verificat”

MC-007 18-09-2010 - 15:52

Si sa nu mai pui gura pe beutura, ca te damblagesti de tot.

Iosif 18-09-2010 - 16:07

Radeti voi de Boc si il credeti prost, dar el si-a aranjat viitorul lui si al urmasilor. Este imposibil sa nu fi primit milioane de euro de la FMI, pentru tot raul pe care ni l-a produs. Cand ii va expira mandatul de premier, isi va pune coada pe spinare si se va retrage la vizuina lui din strainatate.

oblioo 18-09-2010 - 18:32

După ce au luat, în condiţii înrobitoare pentru Poporul Român, o centură de siguranţă de 20 miliarde euro pentru anii 2009-2010, acum regimul Băsescu-Boc-Isărescu a stabilit că va fi încheiat un nou acord de tip preventiv cu F.M.I. şi noul împrumut, de 30-40 miliarde euro, va ajunge numai la Banca Naţională pentru a plăti datoriile scadente şi dobânzile uriaşe către băncile străine. Probabil că, din acest împrumut se vor achita şi cele 4-5 miliarde euro pentru achiziţionarea sicrielor zburătoare F-16, în anii 2011-2012. În anul 2013, avioanele second-hand vor trebui casate. Un alt alogen, din fruntea Comisiei de apărare din Parlament, îi amăgeşte pe români susţinând că sicriele zburătoare se intenţionează a fi achiziţionate pe baza unui credit cu o perioada de graţie de 5 ani, adică Poporul Român va fi bun de plată doar după scoaterea din uz şi casarea sicrielor zburătoare americane. În mesajul său în faţa Parlamentului, în 21 septembrie a.c., preşedintele Băsescu va căuta să motiveze de ce trebuie să se încheie un nou acord înrobitor cu Fondul Monetar Internaţional, dar va uita să abordeze situaţia datoriei externe a României, respectiv: cine şi de ce au luat credite externe fără aprobarea Poporului Român prin Referendum Naţional sau prin legi, aşa cum prevede Constituţia; de ce nu s-au încheiat contracte de credit cu F.M.I. şi nu s-au stabilit obligaţiile şi despăgubirile pentru F.M.I. în cazul în care în urma „indicaţiilor” date nu se înregistrează o creştere economică şi a nivelului de trai a populaţiei; cine a decis şi care a fost destinaţia împrumuturilor externe; care au fost obiectivele de investiţii realizate din creditele externe; care este calendarul de rambrursare a împrumuturilor către băncile străine; din ce resurse se vor rambursa creditele externe şi în câte decenii ?

oblioo 18-09-2010 - 18:37

Se ştie că, în regimul Ceauşescu au fost negociate 17 împrumuturi de la F.M.I. care au fost folosite în Interes Naţional, pentru realizarea unor mari obiective de investiţii pentru dezvoltarea multilaterală a României şi creşterea nivelului de trai al populaţiei. În primâvara anului 1989, cu mari sacrificii, Poporul Român a plătit întreaga datorie externă. Ca urmare, după ce a lăsat ţara fără datorii externe, Ceauşescu şi soţia sa au fost împuşcaţi, în Sfânta zi de Crăciun a anului 1989, de către alogenii care au pus mâna pe Putere. Milioane de români se întreabă: cum vor plăti şi când cei care au îndatorat Poporul Român cu peste 140 miliarde euro şi cei care au risipit aceste sume uriaşe pentru a asigura creşterea profiturilor băncilor străine, precum şi pentru clientela lor politică ? Din apropiatul mesaj prezidenţial, Poporul Român nu va afla că în acest an Banca Naţională are de plătit la băncile străine 16 miliarde euro şi dobânzi de peste 2 miliarde euro, iar în anul 2011 datoriile externe scadente sunt de 20 miliarde euro şi dobânzi de cca.3 miliarde euro. Nici guvernatorul B.N.R., Mugurel Constantin Isărescu, nu a informat Parlamentul despre datoria externă, cu ocazia citirii monotone a mesajelor anuale. Partidele politice parlamentare asistă la îndatorarea şi înrobirea Poporului Român făcută de alogenii din conducerea României. Partidele de la Putere nu au interesul, iar cele din Opoziţie nu au voie, să iniţieze moţiuni simple sau de cenzură pe tema datoriei externe. În aproape 21 de ani, în Parlament nu s-a introdus nicio moţiune simplă privind datoria externă a României, măcar pentru a se cunoaşte adevărul şi a găsi soluţii pentru rambursarea ratelor scadente.

oblioo 18-09-2010 - 18:41

Pe lângă împrumutul de 20 milioane euro luat de la F.M.I., Banca Mondială şi Uniunea Europeană, Guvernele Boc IV şi V au mărit datoria externă a României cu peste 1 miliard de euro în fiecare lună. Cu toate acestea, regimul Băsescu-Boc se plânge că nu sunt bani, fără să precizeze de ce s-a ajuns în această situaţie. S-a aflat că, în perioada 15-17 octombrie a.c., la Bucureşti va avea loc Reuniunea regională europeană a Comisiei Trilaterale, componentă a Clubului Bilderberg. Iniţiativa pentru locul de desfăşurare a acestei întâlniri anuale aparţine alogenului guvernator al B.N.R., Mugurel Constantin Isărescu, singurul cetăţean român membru al Comisiei Trilaterale. În perspectiva acestei Reuniuni a Comisiei Trilaterale, dar mai ales pentru informarea Poporului Român asupra datoriilor externe pe care le are de plătit, ar trebui ca P.S.D şi P.N.L. să introducă şi să dezbată în Parlament o moţiune simplă pe tema împrumuturilor externe ale României. Dezbaterea în Parlament şi în mass-media a problemei datoriei externe de cca.140 miliarde euro este mult mai importantă decât aceea a guvernului din umbră al P.N.L. sau a scenariilor de după moţiunea de cenzură, amânată după Reuniunea Comisiei Trilaterale. Guvernele vin şi pleacă, dar uriaşa datorie externă rămâne. După aproape 21 de ani de jaf, corupţie şi haos, de politici îndreptate împotriva Poporului Român, s-a ajuns ca România să aibă cea mai mare datorie externă din istoria sa, datorie care este programată să crească în continuare. Această datorie externă uriaşă este cea mai grea moştenire lăsată Poporului Român de regimurile capitaliste post-decembriste.

un crestin 19-09-2010 - 06:04

de cand se evalueaza valoarea unui om de la gat in jos? Doar nu ducem primul ministru la targ.

Asta nu inseamna ca sunt de acord cu hotararile pe care le ia. Numai ca nu de aia le ia asa cum le ia ca nu are statura inalta. Vedeti ca nici presedintele nu e prea handsome.

Zyklon B 19-09-2010 - 12:55

Evreii doar se folosesc de acest handicap al romanilor. Isi cauta prostii pe care sa-i insele, sa-i lase in kuru gol, sa le ia pamantul stramosesc si sa-i expulzeze dupa asta.
Nenorocirea noastra nu vine de la jidani, ci de la populatia care este de-a dreptul handicapata mintal. N-a zis nici miau cand s-a dus pe apa sambetei munca a catorva generatii, cand s-au distrus uzinele, cand s-au instrainat resursele naturale. Romania este ca un organism bolnav de SIDA, vulnerabil la cele mai banale infectii. Romanii nu sunt de calitate si de asta isi vor pierde tara. Se vor duce in strainatate, sa lucreze cu carca. Cand nu va mai fi nevoie de ei, ca urmare a robotizarii productiei, vor fi eutanasiati.
Romanii nu au caracter, nu au logica, nu sunt seriosi si meticulosi in ceea ce fac. Mai sunt si exceptii printre ei, dar rare.

caramache 19-09-2010 - 14:37

Evrika ca am inteles: TeCaci egzakt trecute fix Zero-Zero Zero-Sapte GeMeTe dupa care, excitat erotic si grijuliu, Nelu Sanepidu vine sa stearga Buda din fundul curtii sa nu ti se raspandeasca in atmosfera Pesta porcina. Eu personal sunt imun la d’alde astea deoarece de dimineata palinca imi spala greata.

caramache 19-09-2010 - 14:46

Pai daca nu i-ati citit capo d’opera, nu stiti ca Grosan are capu’ la picioare si’n cap minte n-are, de aia si evalueaza excitat si erotic cu mintea de jos ca la aia de sus este impotent de sanepi’dizat sterp.

NITRO 19-09-2010 - 14:52

Ii este sete rau si-l arde pe gat. Feriti-va de el ca este nervos rau, pana ia un „Monopol” si-l suge.

Caramche, invata sa faci alcool din cartofi sau porumbi, sa iesi mai ieftin. Iti dau eu reteta. Amesteci malaiul cu apa, pui cateva picaturi de acid clorhidric, pentru hidrolizare, pui drojdie de paine, lasi sa fermenteze trei zile la 28 grade Celsius si distilezi amestecul.
Sa-mi platesti pentru consultatie.

caramache 19-09-2010 - 15:05

…se face nitroglicerina ca d’aia nu esplodeaza mamaliga romaneasca. A’popo ai luat-o pentr’un momo pol?

NITRO 19-09-2010 - 15:32

Mamaliga nu explodeaza fara un „intaritor”. Iti dau reteta, poate iti trebuie si tie:
Iei o parte de mercur, o amesteci cu 11 parti de acid azotic, dupa care adaugi 12 parti de alcool etilic. Incalzesti putin amestecul si dupa racire obtii niste cristale lunguiete. Sa le manipulezi numai umede si sa nu le bagi in gura, ca ramai fara implanturi.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Fulminat_de_mercur

http://wapedia.mobi/ro/Fulminat_de_mercur

http://hacking.3xforum.ro/post/466/1/Explozibil/

http://www.studentie.ro/Referate/Chimie/REFERAT-CHIMIE-SUBSTANTE-EXPLOZIBILE_i46_c973_64051.html

http://www.referateok.ro/referate/792_1259590446.pdf

Daca esti curios din fire, cauta si tu pe net, ca nu esti olog.

caramache 19-09-2010 - 16:31

Carevasazica ca tu ti-ai bagat analitic intai termometru’ care ti s-a spart de atata stransu’ folosintei, partea din coada mercurului a facut hemoragie si tu te-ai dezinfectat cu metilic amestecat cu azotoasele acide pe care le inghiti in mod normal din iesle. Nu ai sarit fulminant in sus deoarece prin gaura de sus ti-ai bagat etilicu’ iar prin aia de jos metilicu’. Marea prostie pe care ai facut-o, si de aia mai ai slanina pe oase este faptul ca intai ti-ai felia felia de graham in gaura de sus si nu ai nmai putut fuiltra metilicu’ bagat in gaura de jos. Rezultatul a fost ca sticla sparta din termometru’ ti s-a urcat in sususul gurii de sus si ti-a facut continutu’ diblei amorf.

NITRO 19-09-2010 - 16:42

Nu poti sa mai spui ceva coerent. Mai ai putin si dai in paranoia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult