Acasa MagazinLife Leonardo DiCaprio s-a cuplat cu o româncă din Slatina

Leonardo DiCaprio s-a cuplat cu o româncă din Slatina

scris de L.M.
9 afisari

Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu românca Mădălina Ghenea, care lucrează ca top model, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filmează în această perioadă.

Leonardo DiCaprio

În fotografii, Leonardo DiCaprio apare în compania unei brunete care pare a fi noua lui iubită. Aceasta a fost identificată de presa italiană ca fiind românca Mădălina Ghenea, potrivit showbiz.ro. Cei doi au fost surprinşi împreună duminică pe terasa unui apartament din Vaucluse, New South Wales, Australia. Leonardo Di Caprio era îmbrăcat într-un maieu alb şi pantaloni scurţi, iar femeia despre care se spune că ar fi românca Mădălina Ghenea purta o rochie scurtă şi decoltată.

 
Leonardo DiCaprio s-a cuplat cu Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea are 24 de ani şi este din Slatina. Ea a plecat din România de la vârsta de 14 ani şi are o carieră internaţională în modelling. Leonardo DiCaprio s-a despărţit recent de iubita lui, actriţa Blake Lively, după o relaţie care a durat cinci luni. Informaţia a fost confirmată marţi dimineaţă de agentul de presă al actriţei Blake Lively.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult