Acasa MagazinLife Leonardo DiCaprio s-a despărţit de Kelly Rohrbach

Leonardo DiCaprio s-a despărţit de Kelly Rohrbach

scris de L.M.
43 afisari

Leonardo DiCaprio (41 de ani) și prietena sa, modelul Kelly Rohrbach (25 de ani), s-au despărțit, a confirmat revista PEOPLE.

Leonardo DiCaprio Kelly Rohrbach„Se despărțiseră de câteva luni”, a declarat pentru revistă o sursă din anturajul celor doi, menționând că despărțirea a fost una amiabilă.

Programul de lucru încărcat a contribuit la destrămarea cuplului, a indicat sursa.”Sunt atât de ocupați, el are un film important care va apărea în curând, iar ea este unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume. Nu este vorba de nicio altă persoană”, a specificat aceasta.

Cei doi și-au petrecut Anul Nou separat, DiCaprio sărbătorind în St. Barts în compania unor celebrități, iar Rohrbach cu familia.

„Leo a petrecut (Anul Nou) alături de blonde și de brunete și de prieteni de sex masculin, printre care vechiul său prieten Lukas Haas” la popularul club de noapte Nikki Beach, a indicat o altă sursă.

DiCaprio și modelul Sports Illustrated începuseră să se întâlnească vara trecută și au fost văzuți ultima dată împreună de Ziua Recunoștinței.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult